Welke website maakt jouw bedrijfswensen en dromen waar?

30 dagen website challenge; leer in een maand ( financiële ) vrijheid te creëren via je website

Binnen 3 maanden meer klanten en minimaal 1 extra vrije dag in de week via je website

Weet je niet waar je nieuwe klanten vandaan moet halen? Doe dan mee met de 30 dagen challenge waarbij je elke dag een nieuwe, praktische en concrete tip via de mail ontvangt. Een actie die je meteen kunt oppakken/uitvoeren, zodat je aan het einde van de maand minimaal 3 extra inkomstenbronnen via je website hebt lopen. Weg met je kostenpost en op naar een winstgevende website. Zónder wekenlang alles op Google en Youtube te moeten zoeken.

Je bent gaan ondernemen omdat je (financiële) vrijheid wilde. Goed geld verdienen en werk doen waar je passie voor hebt. De vrijheid valt wat tegen omdat je ineens all rounder moet zijn in je bedrijf en je elke week wel tijd te kort komt. Je had eigenlijk meer tijd willen besteden aan die leuke klanten. Of iets eerder willen stoppen met werken. En je omzet kan ook wel een boost gebruiken! Gewoon een stabiele omzet per maand… weten wat er volgende maand binnenkomt en dat zonder te jagen, stressen en buikpijn door de onzekerheid van het ondernemen. 

Let me tell you; wees trots op wat je tot nu toe bereikt hebt en ga het jezelf een stuk makkelijker maken. Zet je website in voor die stabiele omzet per maand en zorg dat het jouw handmatige taken oppakt. Het is tijd voor een extra medewerker in je bedrijf. Eentje met hele lage kosten en die jou waanzinnige resultaten oplevert. In omzet en in vrije tijd. Die jou financiële vrijheid oplevert.

Genoeg geld en tijd weggegooid. Op naar een winstgevende website! voor jouw financiële vrijheid

Inhoud van de challenge;

In totaal 30 direct toepasbare tips, voor maar 17 euro excl btw.

Wat levert het je op?

website templates

Ondernemen op mijn voorwaarden

Dat jij gewoon zoveel mogelijk werk wilt kunnen doen wat je het allerleukste vindt, snap ik als de beste. Ik ging van 6 dagen in de week werken, hele middagen met facturen bezig en tig keer checken, steeds dezelfde mails beantwoorden van klanten en stressen om de tijd.. naar 3 werkdagen in de week.

Ook ik zag op tegen het optimaliseren van mijn website. Want ik zal niet liegen; het is ook veel werk. Maar als je het in kleinere stappen opdeelt is het zelfs leuk! Ik hoefde ineens mijn online SEO cursus niet meer te managen. Klanten schreven zich in, kregen automatisch inloggegevens gestuurd en facturen worden nu automatisch aangemaakt in mijn boekhouding. 

Klanten komen nu naar mij.. en mijn website doet een heel groot deel van het werk. Van klanten aantrekken tot de onboarding. Versimpelen zorgde ervoor dat ik nu kan ondernemen op mijn voorwaarden. 2 van de werkdagen dat ik eerder moest besteden aan administratie, ben ik nu aan het designen. Waar ik een échte passie voor heb.

Voor wie werkt deze challenge het beste?

Als jij er van houdt zelfstandig te werken, je verantwoordelijkheid neemt voor je eigen succes en open staat voor nieuwe dingen. En je uiteraard meer omzet wilt draaien via je website. Ik houd van out of the box denken en neem jou daar graag in mee. Laat mij je zien dat er zóveel meer mogelijk is met je website!

financiele vrijheid
financiele vrijheid

Veelgestelde vragen

Dat ligt natuurlijk aan jou. Elke tip kun je meteen uitvoeren op de dag zelf. Reserveer daar een half uurtje of uur per dag voor. En voer het vervolgens stap voor stap uit. 

Nee. Je ontvangt elke tip in tekst, per mail. Wil je de onderdelen in detail kunnen uitvoeren? Dan raad ik je aan lid te worden van mijn membership. Er zitten aanbiedingen in de mails die je kunt gebruiken.

Ook dan kun je je eigen website upgraden. Deze challenge is vooral bedoeld om je heel veel inspiratie te geven maar ik heb er ook linkjes in gezet waarbij je nog meer informatie kunt vinden voor de uitvoering. De echt technische onderdelen zoals het koppelen van je boekhouding en overige automatiseringen kun je eventueel uitbesteden, of wordt lid van mijn membership.

Nee. Ik vind klantcontact fantastisch en mijn oude en huidige klanten weten dan ook dat ze me altijd kunnen mailen bij vragen. Dus mocht je een korte vraag over iets uit de challenge hebben, mail me vooral. Echte support qua uitvoering zit hier echter niet bij inbegrepen.

Nee je kunt de onderdelen van de challenge ook bij een Jouwweb of ander systeem toepassen. Al ben ik er van overtuigd dat WordPress wel het beste is als je echt grote stappen wilt maken met je website. Het is dus wel nodig dat je überhaupt een website hebt voordat je met deze challenge begint. Ik leg niks uit over het maken van een hele nieuwe website.