Welke website maakt jouw bedrijfswensen en dromen waar?

Ontdek welk type website past bij jouw wensen en bedrijfsdromen

De gratis website quiz laat jou zien wat voor soort website bij jou in je bedrijf gaat zorgen voor;
 • Een hogere stabiele omzet
 • Veel meer vrije tijd
 • Het niet meer onmisbaar zijn in je bedrijf
 • Het bereiken van andere bedrijfsdoelen / wensen
webdesignbureau

Jij wilt meer omzet en ondersteuning

Je wilt een website die jou meer geld oplevert en ondersteunt in het uitvoeren van taken die jou nu te veel tijd kosten. Je hebt al een website omdat je weet dat dat belangrijk is als ondernemer, maar de verwachtte nieuwe klanten, reacties en het plezier wat het bij anderen oplevert, blijft bij jou helaas uit

Hoe creëer je een website die aansluit op jouw wensen en doelen? Waar begin je? En welke tools heb je nodig om dit te realiseren?

Wil jij dat klanten via jouw website voor jouw producten en diensten kunnen betalen en automatisch facturen ontvangen? Zodat je ervoor zorgt dat jij niet nodig bent voor de hele onboarding? Je merkt dat het sturen van intakeformulieren, handleidingen, het toevoegen van deelnemers aan jouw online training of cursus jou veel tijd kosten. Daarnaast wil je meer klanten krijgen dankzij je website, zodat je elke maand een hoge en stabiele omzet hebt. Dit kan beter, sneller en makkelijker!

Helaas heb je geen idee waar je moet beginnen en wat er überhaupt allemaal mogelijk is met je website.

Op Google en Youtube zoek je je suf naar termen als ‘hoe krijg ik meer bezoekers naar mijn website?’ of ‘Hoe koppel ik een automatische factuur aan mijn producten?

Helaas vertellen deze tutorials jou niet hoe je jouw website moet inrichten zodat het bij jou past en het tegelijkertijd bijdraagt aan het behalen van je bedrijfsdoelen. Je wilt ontdekken welke opties er allemaal zijn om jouw website zo in te richten dat het voldoet aan je verwachtingen en het je dus waanzinnige resultaten oplevert.

Wil je meer uren vrij in de week zodat je een betere werk-privé balans krijgt? Of is de prioriteit binnen jouw bedrijf om meer omzet te genereren? Tijd om te gaan ontdekken wat voor website past bij jouw specifieke wensen!

Doe de gratis website quiz en ontdek wat voor soort website jij nodig hebt om meer omzet, vrije tijd, misbaarheid of andere bedrijfswensen te realiseren.

Elke dag een kleine stap zetten werkt ook.. als je maar weet welke

In je droombedrijf werken

Door middel van deze gratis website quiz leer je door 15 vragen te beantwoorden, wat voor soort website jij nodig hebt om jouw specifieke doelen en wensen voor je bedrijf te kunnen waarmaken.

Zo kun jij sky high gaan in je bedrijf door;

 • Een hogere stabiele omzet elke maand
 • Veel meer vrije tijd zodat je een gezonde werk-privé balans krijgt
 • Niet meer onmisbaar te zijn in je bedrijf, omdat alles gewoon doorloopt zonder je eigen werkuren in te zetten

Wat je doelen en wensen ook zijn, deze gratis quiz laat jou de mogelijkheden zien om ze te bereiken door middel van een website die bij jou past.

financiële vrijheid

Je website hoort in plaats van meer stress, meer omzet en tijd op te leveren

Elke maand is het weer afwachten hoeveel en of er überhaupt geld binnenkomt, je weet niet hoe je aan nieuwe klanten moet komen. Daarbij komt dat je elke week tijd te kort komt door alle to do’s die je hebt als je een bedrijf runt. Er staan veel randzaken zoals terugkerende administratieve taken op de dag- en weekplanning, waardoor je weinig tijd overhoudt voor het werk wat je écht leuk vindt. Tijd voor jezelf heb je al helemaal niet.

Je hoopt antwoorden en oplossingen te vinden in Google en via tutorials op Youtube, maar dit voelt mega vermoeiend. Dat komt ook omdat je niet precies weet wát je moet zoeken. Zo trekt jouw eigen website geen nieuwe bezoekers aan en heb je geen idee hoe je er meer kunt krijgen. De verdwaalde bezoeker die wél op je website terecht komt vertrekt ook weer snel. Je ontvangt geen reacties of aanvragen.

Jij wilt weten welke acties op je website wél effectief zijn en wat er überhaupt allemaal mogelijk is om nieuwe klanten aan te trekken. Je niet meer onmisbaar voelen in je bedrijf zodat je afscheid kunt nemen van de stress als dingen niet doorlopen tijdens je pauze, als je langer bezig bent met een klant of spontaan vrij wilt nemen.

Je website hoort in plaats van stress, nieuwe klanten en meer vrije tijd op te leveren.

stabiele omzet via je website

Na het deelnemen aan de gratis quiz weet jij…;

 • Hoe jij een hoge stabiele omzet en dus constante cashflow via de website kunt draaien, als nieuwe klanten binnenhalen jouw grote wens is
 • Hoe je meer innerlijke rust kunt ervaren doordat je weet welke inkomstenbronnen je allemaal aan je website kunt koppelen, als je nu stress hebt waar je volgende maand weer klanten vandaan moet halen.
 • Hoe je financiële vrijheid kunt krijgen dankzij je eigen website, doordat je ook geld verdient als je niet aan het werk bent. Als je de zekerheid wilt hebben dat er genoeg geld binnenkomt elke maand
 • Hoe je minder zelf hoeft te doen in je bedrijf, als je niet meer onmisbaar wilt zijn
 • Hoe je schuldgevoel-vrij minder hard kunt werken in je bedrijf. Als je een gezonde balans tussen werk-privé wilt ervaren zonder in te leveren op je omzet.

Over mij

Ik werk nu ongeveer 6 jaar als Webdesigner en (conversie) optimalisatie specialist en werk dagelijks aan het optimaliseren van websites, waarmee ik samen met de klant werk aan een website die als medewerker in je bedrijf werkt. Door het genereren van een stabiele omzet, het opzetten van passief inkomen en het automatiseren van taken, zodat er ook meer vrijheid ontstaat. Zo kun je je volledig bezighouden met waar je positieve energie van krijgt!

Hoe mooi is het als je een website hebt die als een soort verlengstuk van jouw persoonlijkheid werkt, door jouw energie en persoonlijkheid uit te stralen.. maar het tegelijkertijd ook hele mooie resultaten oplevert. Bij websites is het zo dat alle liefde die jij er in stopt, je ook precies diezelfde mate aan liefde terug ontvangt. Aan trots gevoel, omdat je aandacht hebt besteedt aan hoe het eruit ziet, maar ook aan omzet door de nieuwe klanten die je ontvangt. Mijn eigen website geeft mij zelfs 3 inkomstenbronnen en 1 dag in de week vrij, doordat ik de keuze heb gemaakt mijn website een hoofdrol te geven in mijn bedrijf. Alle moeite die ik er in stop, betaalt zich ook weer uit.

En waarom ik het extra leuk vind? Een website is nooit af. Je kunt blijven sleutelen, het blijft met je meegroeien als je daar moeite voor doet en je kunt er enorm veel mee uitstralen. Daarom leg ik de focus tijdens het bouwen van websites ook niet alleen op het design. Neem je bezoeker mee in de wondere wereld van jou en jouw bedrijf, waarbij jij bepaalt welke acties er worden genomen. Op een organische, niet pusherige manier. En ik beloof je dat je dan niet meer zonder je website kunt.

Stabiele omzet via je website