HOUSE OF BOLD WEBSITES cursus

Geld verdienen met je website

Heb jij nu een website die alleen maar geld kost? Dat is niet de bedoeling! Je website kan juist een hele mooie inkomstenbron zijn, waar je nog meer inkomstenbronnen aan vast kunt koppelen. Geen omzet meer laten liggen, maar door middel van simpele stappen aan de slag met onder andere passief inkomen. Dan krijg je een mooie stabiele lijn in inkomen zodat je ook geld verdient tijdens dagen dat je niet aan het werk bent. Schuldgevoel-vrij vakantie nemen dus. Geef je eigen website een giga upgrade zodat je binnen nu en 3 maanden een hogere omzet krijgt én meer vrije tijd.

Voor maar 59 euro excl btw per maand. Opzegbaar na 6 maanden.

Niet meer zoeken naar nieuwe klanten

Je website een giga upgrade geven

Zelf je design upgraden, je teksten, video's, afbeeldingen, je structuur en de klantreis. Zorgen dat jouw website nieuwe klanten binnenhaalt. Weg met het halve werk

Extra inkomstenbronnen koppelen | Minimaal 3000-6000 per maand

Passief inkomen, affiliate marketing en e-mailmarketing koppelen aan je website. Zo heb je altijd een stabiele omzet per maand van minimaal 3000-6000 euro per maand. Daar komen je 1:1 diensten dus nog bovenop

Een constante stroom van leads

Weggevers leren maken en op je website zetten en koppelen aan je maillijst. Leer hoe je een constante stroom van leads op je website krijgt en hoe je daar uiteindelijk klanten van maakt. D.m.v. een e-book, quiz, test of checklist

Minimaal 1 dag in de week extra vrij

Taken en tools automatiseren zodat je veel minder handmatig hoeft te doen en je minimaal 1 extra vrije dag in de week krijgt

SEO optimalisatie | Goed vindbaar worden in gOogle

Maak je website helemaal SEO proof zodat je goed vindbaar wordt in Google en je dus ook op de lange termijn klanten binnenhaalt, organisch. Daarnaast leer je over adverteren, netwerk marketing en zoals eerder genoemd, affiliate marketing.

webdesign bureau

Je website inzetten als extra medewerker in je bedrijf

PREMIUM ACCOUNT

59 excl btw per maand, opzegbaar na 6 maanden

Veelgestelde vragen

Hoeveel tijd kost me dit?

Mijn advies is om minimaal 2 uur per week aan je website te werken. Hoe meer, hoe beter. Want op die manier krijg je sneller resultaten. Maar met 2 uur in de week kun je al hele mooie stappen zetten.

Ga ik echt verschil merken? Wat als het niks oplevert?

Resultaten zie je als je álle modules volgt (ook als je denkt een perfect design te hebben bijvoorbeeld) en als je consistent aan je website werkt. Na ongeveer 2-3 maanden kun je verschil merken. 

Dat het helemaal niks oplevert kan sowieso niet, want je beschikt door jouw lidmaatschap aan een bak vol kennis over websites en geld verdienen met je website. Heb je er toch geen tijd voor? Dan kun je het later altijd nog oppakken (je kunt alle inhoud downloaden)

Wanneer kan ik beginnen?

Na je inschrijving en betaling krijg je meteen een e-mail toegestuurd van Huddle (de omgeving) met je inloggegevens. Je kunt de modules dan meteen starten.

Geef jij persoonlijk support?

Om de prijs van het membership laag te kunnen houden is het niet mogelijk om iedereen persoonlijk feedback te geven. Kom je ergens niet uit op technisch vlak in het membership, dus omtrent de leeromgeving, hoor ik het natuurlijk graag. Maar vragen rondom je website kun je in de community stellen. Iedereen helpt elkaar daar verder.

Wat als ik niet technisch ben?

Ook als je niet technisch sterk bent zijn de modules goed te volgen. Het is belangrijk geduld te hebben en te blijven proberen. Rome is ook niet in 1 dag gebouwd.

Kan ik maandelijks opzeggen?

Je kunt na de eerste 6 maanden maandelijks opzeggen. Omdat je meteen toegang krijgt tot alle modules, zou je ook alle informatie kunnen downloaden. Daarom betaal je het minimale bedrag van 6 maanden membership. Ook vul ik het membership regelmatig aan met nieuwe content. Zonde dus als je te snel opgeeft! Het heeft minimaal een paar maanden nodig voordat je resultaten ziet.