Welke website maakt jouw bedrijfswensen en dromen waar?

Intuitief webdesign

Met intuïtief webdesign kijk je naar het gebruiken van de website op een optimale manier. Op een manier waarbij de bezoeker geen idee heeft dat jij als eigenaar bepaalde paden hebt vastgelegd. Alles is snel en simpel te vinden en de bezoeker ziet wat hij hij verwacht te zien.

Intuïtief webdesign voor jouw doelgroep

Intuïtief webdesign is vooral geschikt als jouw ideale klant veel keuzes maakt op basis van gevoel. Alles moet dan kloppen aan het plaatje maar je moet vooral een gevoel kunnen losmaken bij je bezoeker. Gemiddeld heeft iemand maar 3 seconden nodig om te besluiten of ze wel of niet verder kijken op je website, dus in die 3 seconden zou je al interesse moeten wekken.

Kijk vooral ook naar welk gevoel iemand op zoek is. Dat kun je dan verwerken in je design. Dit gaat het echte verschil maken tussen jou en je concurrent. Geen statische pagina’s met alleen maar beige tinten, maar laten zien wie jij bent door de juiste kleuren en elementen te gebruiken.

intuitief webdesign

Intuïtief webdesign voor een goede vindbaarheid

Voor SEO is het belangrijk dat de gebruiksvriendelijkheid van je website op en top in elkaar zit. Anders gaat het van de punten van je ranking af helaas. Daarom is intuïtief webdesign ook zo fijn om mee te werken. Je richt de website zo in dat echt elke type gebruiker z’n weg kan vinden. Dat draagt bij aan de tevredenheid en dus ook meteen het succes van je website.

Een voorbeeld van gebruiksvriendelijkheid op je website, is het indelen van je menu. Dat is namelijk 1 van de eerste dingen wat je bezoeker ziet en ook wat ze verder leidt op je website. Daarom zeg ik altijd; plaats maximaal 7 items in je menu. Dan blijft het overzichtelijk en duidelijk. En iets wat echt onmisbaar is in je menu is je contactpagina.

intuïtief webdesign

Je diensten verkopen

Je kunt je diensten ook op een intuïtieve manier verkopen op je website. Door het niet als verkoop in te zetten. Richt je website zo in dat je je er op focust om je bezoeker en dus potentiële klant wilt helpen. Je design zet je in om verbinding te maken, je teksten om zoveel mogelijk informatie te geven en je intuïtieve klantreis om je bezoeker naar de juiste informatie en actieknoppen te leiden.

Deze knoppen zorgen ervoor dat ze tijd besparen als ze contact met je willen opnemen. In plaats van dat ze eerst nog lang moeten zoeken. Het is dus als oplossing en hulp ingesteld, niet om ze wat aan te smeren. Als je het op die manier doet, voelt het ook veel fijner voor jezelf.

Design op basis van jouw persoonlijkheid

Om er echt achter te komen wat goed bij jou past en wat jouw energie gaat uitstralen, kijk ik naar welk element bij jou past. Ben je een vuur, aarde, water of lucht persoonlijkheid? Klinkt zweverig maar is het niet echt hoor. Er zitten namelijk kleuren vast aan de elementen. Zo kun je makkelijker kleuren kiezen die echt bij je passen en waarmee je verbinding met je bezoeker maakt.

Door een snelle verbinding krijg je ook een relaxter salesproces. Want je bezoeker heeft het gevoel jou te kennen. Je hoeft niet meer te verkopen, je gaat ze helpen.

Samen komen we er achter bij welk element jouw persoonlijkheid past. Je vult dan mijn kleurenpersoonlijkheidstest in en de uitslag hiervan verwerk ik in een uitgebreid rapport. Zo neem ik je mee in het proces van kleurenpsychologie.

Benieuwd naar meer of wil jij een WordPress website laten maken? Stuur me een mailtje. Dan vertel ik je er alles over.

Plaats een reactie