Je persoonlijke krachten ontdekken

KLEURENPERSOONLIJKHEIDSTEST

Een hele snelle connectie maken met je potentiële klant op je website. Hoe doe je dat? Door jouw energie maximaal uit te stralen, te laten zien wie jij bent en waar jouw persoonlijke krachten zitten. Door de juiste kleuren en elementen in je lay out te gebruiken, wek je een gevoel op bij je bezoeker. 

Een gevoel waardoor ze meteen weten dat het een no brainer is dat jij ze verder kunt helpen. Maar wat als je zelf nog niet weet waar je persoonlijke krachten liggen en welke kleuren daar dan vervolgens bij horen? 

Vul onderstaande test in als je toe bent aan het vernieuwen van je website. Dan ontvang je een (gratis) rapport van mij met je persoonlijke kracht, de bijbehorende kleur en hoe je die effectief kunt inzetten in je branding. Ook vertel ik je hoe ik jou kan helpen aan een nieuwe website die zichzelf weer terugverdiend.

kleurentest

Niet schrikken, het zijn 23 vragen. Maar vooral op gevoel beantwoorden, ook als je er eigenlijk meer dan 1 wilt kiezen. Kies dan degene die het meeste bij je past. Oh en, ik oordeel niet! Dus graag zo eerlijk mogelijk.. dan krijg je een uitslag die écht bij je past.

kleurentest