DRAWING MONKEY

Webdesign bureau Drawing Monkey maakt converterende websites

Online platformen

Door een online platform te laten bouwen biedt je jouw (potentiële) klanten de ruimte om het maximale uit jouw diensten/producten te halen. Zo kunnen ze via een community met elkaar communiceren, van elkaar leren en elkaar helpen groeien. Daarnaast kun je een online cursus maken van jouw opgebouwde kennis. Ook voor de cursus kun je eventueel een community in elkaar zetten, zodat je cursisten elkaar kunnen helpen.

Wat voor online platform kunnen wij voor je maken?

01.

Een online community

Een simpele community laten bouwen met een profiel en een forum of een uitgebreide community waarin onder andere verbinding tussen leden centraal staat. Al mogelijk vanaf 1.495 euro

02.

Een online cursus

Jij zorgt voor de content van je cursus en wij zorgen voor de techniek er omheen. Heb je al een website? No problem! We kunnen daar een nieuwe omgeving voor je cursus op maken. Al mogelijk vanaf 925 euro.

Waarom een online platform aanbieden

Een online platform laten bouwen in de vorm van een community, zorgt voor binding. Een goede band tussen jou en je klanten. Je kunt hierdoor laten zien waar jouw kennis ligt en je krijgt hierdoor de kans vertrouwen op te bouwen. Vertrouwen in je bedrijf en wat je te bieden hebt. Daarnaast krijg jij meer inzicht in je doelgroep en wat ze allemaal bezighoudt. 

Je eCursus/eLearning zorgt niet alleen voor extra inkomsten, maar ook voor vertrouwen bij je klant. Dit werkt alleen als je de cursus op de juiste manier inricht en voldoende aandacht besteedt aan wat je ze wilt leren. Als de cursus bevalt, geniet jij straks van de mond-tot-mond reclame die automatisch ontstaat bij afronding.

Waarom online platformen

Kennis vergroten

Je geeft je leden of cursisten de kans om hun kennis te vergroten door middel van jouw lesmateriaal of door content in je community. Daarnaast kunnen ze in je community met elkaar sparren en elkaars kennis delen.

Afspraken maken

Door bepaalde lesmateriaal pas vrij te geven als een opdracht klaar is of door een deadline te stellen wanneer iets af moet zijn, maak je duidelijke afspraken met je cursisten. Zij hebben zo een stok achter de deur. Binnen een community kun je afspraken maken over bijvoorbeeld nieuwe samenwerkingen of zelfs aangaan van affiliate partnerships.

Waarom een online platform laten maken door ons

Vertrouwen

Door een community te laten bouwen heb je zelf enorm veel mogelijkheden om je eigen kennis te delen en te laten zien dat je echt verstand hebt van je branche en de diensten/producten die je aanbiedt. Ook via je cursus laat je zien dat je waardevolle informatie hebt en je weet waar je het over hebt. Door dit vertrouwen heb je weer meer kans op nieuwe klanten voor je producten/diensten naast je community.

Inzicht

Inzicht in je doelgroep door discussies in je community te volgen. Hier kun je vervolgens op inspelen. Bied je een cursus aan? Dan krijg je inzicht in wat er goed en niet goed gaat. Hier kun je eventueel je diensten of producten op aanpassen,

Algemeen
UX WEBDESIGNBUREAU DRAWING MONKEY

Design is our way of life