Online platformen

Door een online platform te laten bouwen bied je jouw (potentiële) klanten de ruimte om het maximale uit jouw diensten/producten te halen. Zo kunnen ze via een community met elkaar communiceren, van elkaar leren en elkaar helpen groeien. Daarnaast kun je een online cursus maken van jouw opgebouwde kennis. Ook voor de cursus kun je eventueel een community in elkaar zetten, zodat je cursisten elkaar kunnen helpen.

Online platformen

Wat voor online platform mag er voor je worden gemaakt?

Wil jij een online community waarmee je jouw klanten met elkaar kunt connecten? Of wil je ze iets leren door middel van een online cursus? Kijk hier vast wat beide opties inhouden.

Online cursus laten maken

Jij zorgt voor de content van je cursus en wij zorgen voor de techniek er omheen. Heb je al een website? No problem! Dan plaatsen we je cursus daar.
Lees meer
Online platformen

Waarom kiezen voor een online platform?

Kennis vergroten

Je geeft je leden of cursisten de kans om hun kennis te vergroten door middel van jouw lesmateriaal of door content in je community.

Vertrouwen

Enorm veel mogelijkheden om je eigen kennis te delen en te laten zien dat je echt verstand hebt van je branche en de diensten/producten die je aanbiedt.

Binding

je klanten kunnen in je community met elkaar sparren en elkaars kennis delen. Ook leer jij je ze nóg beter kennen.

Afspraken maken

Binnen een community kun je afspraken maken over o.a. nieuwe samenwerkingen of zelfs aangaan van affiliate partnerships.

Een online platform voor extra inkomsten

Een online platform laten bouwen in de vorm van een community, zorgt voor binding. Een goede band tussen jou en je klanten. Je kunt hierdoor laten zien waar jouw kennis ligt en je krijgt hierdoor de kans vertrouwen op te bouwen. Vertrouwen in je bedrijf en wat je te bieden hebt. Daarnaast krijg jij meer inzicht in je doelgroep en wat ze allemaal bezighoudt. Hierdoor kun je extra producten of diensten aanbieden wat hun huidige problemen oplost.

Je eCursus/eLearning zorgt niet alleen voor extra inkomsten, maar ook voor vertrouwen bij je klant. Dit werkt alleen als je de cursus op de juiste manier inricht en voldoende aandacht besteedt aan wat je ze wilt leren. Als de cursus bevalt, geniet jij straks van de mond-tot-mond reclame die automatisch ontstaat bij afronding.

Online platformen
Algemeen
UX WEBDESIGNBUREAU DRAWING MONKEY

Design is our way of life