Over ons

Passie

Met een enorme passie voor (web)design zien we elk project als een uitdaging om al onze creativiteit op de juiste manier in te zetten

Gedreven

Niet alleen een website maken of animatie in elkaar zetten, maar we vinden het belangrijk om het maximale uit het project te halen

Denken in oplossingen

We breiden jouw ideeën graag uit. Lijkt iets onmogelijk? Dan zoeken we naar de juiste oplossing. Sky is the limit!

De Website bouwers door wie jij jouw website laat maken

Tegen webdesign wordt vaak door ondernemers aangehikt. Een website maken is gedoe, te moeilijk of gewoon niet interessant. Dat vinden wij zonde! Webdesign is juist heel leuk en super leerzaam. Niet alleen het bouwen van een website, maar ook het hele proces er omheen. 

Wij nemen jou als opdrachtgever daarom vanaf begin tot eind mee in het proces, waarbij je ons input geeft over onder andere je doelen en je doelgroep. Wij laten jou vervolgens zien hoe leuk en interessant de onderdelen van het bouwen van je website zijn, zodat je zelf ook toekomstige aanpassingen kunt doen. Daarnaast zie je hoe je jouw doelgroep het beste kunt benaderen en ook echt resultaten behaalt met je nieuwe website. Dit doen we door onze vele jaren UX design ervaring toe te passen. Wij weten alles over de customer journey en het zorgen voor een hoge bezoekerstevredenheid.

Een website maken is geen ”moetje”, het is iets om echt naar uit te kijken. We nemen je daarom graag mee in onze manier van denken in oplossingen, zodat geen idee te gek is en je website nóg gaver wordt dan je in gedachte had.

Onze focus

Jouw wensen

Uiteraard staan jouw/jullie wensen centraal. Dit bespreken we vooraf, tijdens en na het proces. Zo weten we of het resultaat precies is wat je voor ogen had. Wij bouwen, maar jij bent en blijft kapitein van het webdesign-schip

Wensen van je doelgroep

Naast jouw wensen, kijken we uitgebreid naar de wensen van je doelgroep. Want als we die niet scherp hebben, wordt het lastig ze op de juiste manier te begeleiden op je website. Dit doen we aan de hand van een doelgroep analyse.

Onze wensen

Jij huurt ons in en geeft ons input, maar wij geven graag onze mening. Hoe iets beter kan, welke kleur mooier staat en hoe jouw idee nóg beter uitgewerkt kan worden. We respecteren jouw keuzes en wensen, maar door onze passie voor design kunnen we het niet laten het je iets moeilijker te maken door je meer opties voor te schotelen.

Waarom zijn wij een goede keuze?

100% tevredenheidsgarantie

We stoppen niet tot je écht tevreden bent. We doen dan ook niet moeilijk over aanpassingen. Ook kleine dingen moeten perfect zijn, dus geef maar aan waar je nog niet helemaal happy mee bent en we passen het aan.

Wij maken, jij leert

We vinden het belangrijk dat je zelf de nodige aanpassingen kunt doen zodra je website gebouwd is. Daarom krijg je een uitgebreide handleiding en lopen we samen de achterkant van de website door. Alles wordt door middel van bouwblokken op de website gezet. Deze kan je zelf heel makkelijk wijzigen. 

Gespecialiseerd in UX design

Omdat wij een echte focus leggen op de doelgroep en de juiste customer journey voor die doelgroep, zorgen we ervoor dat jij de resultaten behaalt door ze naar de juiste knoppen te leiden en aan te zetten om bepaalde acties te ondernemen. Niet alleen een website, maar eentje die echt werkt.

Stuur een mailtje

Heb je nog vragen?

Je krijgt altijd binnen twee werkdagen een reactie

Algemeen

DRAWING MONKEY

Design is our way of life

error: Content is protected !!