DRAWING MONKEY

Webdesign bureau Drawing Monkey maakt converterende websites

Over Drawing Monkey

Kies je voor ons? Dan kies je voor experts op het gebied van de bezoekerservaring. Wij maken niet alleen een mooie omgeving maar kijken vooral naar hoe je er ook de beste resultaten mee kunt behalen. Dit kan niet zonder een goede doelgroepanalyse. 

Hier zijn we trots op

01.

Passie

Met een enorme passie voor (web)design zien wij bij Drawing Monkey elk project als een uitdaging om al onze creativiteit op de juiste manier in te zetten

02.

Gedrevenheid

Niet alleen een website maken of animatie in elkaar zetten, maar we vinden het belangrijk om het maximale uit het project te halen

03.

Denken in oplossingen

We breiden jouw ideeën graag uit. Lijkt iets onmogelijk? Dan zoeken we naar de juiste oplossing. Sky is the limit!

De website bouwers door wie jij jouw website laat maken

Tegen webdesign wordt vaak door ondernemers aangehikt. Een website maken is gedoe, te moeilijk of gewoon niet interessant. Dat vinden wij zonde! Webdesign is juist heel leuk en super leerzaam. Niet alleen het bouwen van een website, maar ook het hele proces er omheen. 

Wij nemen jou als opdrachtgever daarom vanaf begin tot eind mee in het proces, waarbij je ons input geeft over onder andere je doelen en je doelgroep. Wij laten jou vervolgens zien hoe leuk en interessant de onderdelen van het bouwen van je website zijn, zodat je zelf ook toekomstige aanpassingen kunt doen. Daarnaast zie je hoe je jouw doelgroep het beste kunt benaderen en ook echt resultaten behaalt met je nieuwe website. Dit doen we door onze vele jaren UX design ervaring toe te passen. Wij weten alles over de customer journey en het zorgen voor een hoge bezoekerstevredenheid.

Een website maken is geen ”moetje”, het is iets om echt naar uit te kijken. We nemen je daarom graag mee in onze manier van denken in oplossingen, zodat geen idee te gek is en je website nóg gaver wordt dan je in gedachte had.

Blogs schrijven over webdesign

Onze focus

Jouw wensen

Uiteraard staan jouw/jullie wensen centraal. Dit bespreken we vooraf, tijdens en na het proces. Zo weten we of het resultaat precies is wat je voor ogen had. Wij bouwen, maar jij bent en blijft kapitein van het webdesign-schip

Wensen van je doelgroep

Naast jouw wensen, kijken we uitgebreid naar de wensen van je doelgroep. Want als we die niet scherp hebben, wordt het lastig ze op de juiste manier te begeleiden op je website. Dit doen we aan de hand van een doelgroep analyse.

Onze wensen

Jij huurt ons in en geeft ons input, maar wij geven graag onze mening. Hoe iets beter kan, welke kleur mooier staat en hoe jouw idee nóg beter uitgewerkt kan worden. We respecteren jouw keuzes en wensen, maar door onze passie voor design kunnen we het niet laten het je iets moeilijker te maken door je meer opties voor te schotelen.

Waarom zijn wij een goede keuze?

Wij bieden all-in pakketten zodat je zeker weet dat je het maximale uit je investering krijgt. Hierdoor hoef je achteraf niet nóg meer kosten te maken om via Marketing bezoekers naar je website te krijgen.

Doordat wij uitgebreide SEO toepassen op je website zal jij altijd een constante stroom van gratis bezoekers ontvangen.

Je krijgt een uitgebreide doelgroepanalyse, dus jij weet vanaf nu precies wie je wilt bereiken en hoe je dat moet doen.

Stuur een e-mail!

Een website maken, online cursus of community bouwen, of een ander mooi design. Wij doen het graag! Voor vragen of opmerkingen kun je altijd contact met ons opnemen.

We reageren altijd binnen twee werkdagen

Algemeen
UX WEBDESIGNBUREAU DRAWING MONKEY

Design is our way of life