Welke website maakt jouw bedrijfswensen en dromen waar?

WEBDESIGNER UIT AMERSFOORT

Kies je voor Drawing Monkey? Dan kies je voor een expert op het gebied van de bezoekerservaring. Een webdesigner uit Amersfoort. Ik ben dit Webdesignbureau ongeveer 6 jaar geleden begonnen en werk nu dagelijks aan het bouwen van nieuwe, kwalitatieve websites en het optimaliseren van bestaande websites. Want ik ben sterk van mening dat een website je veel moet opleveren. En daarom zul je bij mij altijd de garantie krijgen dat ik actief met je meedenk hoe je de investering in je website weer kunt terugverdienen.

ALS WEBDESIGNER BEN IK TROTS OP

De kennis en ervaring

De passie voor (web)design en de 6 jaar ervaring in User experience, SEO, customer journeys en vormgeving.

De verbinding

De verbinding die ik met mijn klanten voel/heb en de verbinding die zij krijgen met hun klanten door middel van hun nieuwe website.

De mogelijkheden

In oplossingen denken zodat niks onmogelijk is. Samenwerken met mij als Webdesigner betekent; the sky is the limit! Ik zorg ervoor dat alles op je website wordt geautomatiseerd.

Samen zorgen voor een hogere omzet

Waanzinnige resultaten behalen voor leuke klanten. Als webdesigner zie ik een project niet als het vóór iemand werken, maar samen met iemand werken. Ik denk met jou mee.

GEPASSIONEERDE, BETROKKEN EN RESULTAATGERICHTE WEBDESIGNER

Tegen webdesign wordt vaak door ondernemers aangehikt. Een website maken is gedoe, te moeilijk of gewoon niet interessant. Dat is zonde! Webdesign is juist heel leuk en super leerzaam. Niet alleen het bouwen van een website, maar ook het hele proces er omheen. 

Daarom wordt jij als opdrachtgever vanaf begin tot eind meegenomen in het proces, waarbij je input geeft over onder andere je doelen en je doelgroep. Je krijgt vervolgens video’s en duidelijke uitleg over de onderdelen van het bouwen van je website, zodat je zelf ook toekomstige aanpassingen kunt doen. Daarnaast zie je hoe je jouw doelgroep het beste kunt benaderen en je ook echt resultaten behaalt met je nieuwe website. Want door de betrokkenheid van het webdesignbureau weet jij straks niet alleen wie je ideale klant is, maar ook hoe hij praat, waar hij aanwezig is en zelfs waar hij zij ’s nachts van wakker ligt. Je weet als het ware nog nét niet wat hij gegeten heeft vanochtend..

Een extra focus op

Automatiseren / passief inkomen

Als webdesigner ga ik er samen met jou voor zorgen dat je zodra website live is, je kunt genieten van een passief inkomen. Jij geeft aan wat je voor diensten levert, en ik giet het in de juiste vorm voor op je nieuwe website. Een constante stroom van nieuwe aanvragen ontvangen terwijl jij op de bank geniet van je vrije tijd.

Nieuwe, leukere klanten voor jou

Jij bent belangrijk, maar jouw klanten ook. We gaan kijken naar de klanten waar jij het liefste mee wilt werken. Ik zorg ervoor dat jouw nieuwe website deze klanten gaat aantrekken. 

Het simpeler maken voor jou én je klanten

Nog maar één omgeving voor al je klantdocumenten, het bijhouden van de voortgang van je klanten en je traingen/cursussen. Allemaal op je nieuwe website. Deze wordt uitstekend beveiligd en is all-inclusive. Uitstekende service voor je klanten dus en jij hoeft niet meer te zoeken naar oude mails/documenten/informatie.

Zijn wij een goede match?

1.

Jij vindt verbinding met je klant heel belangrijk, je wilt uitstekende service bieden

2.

Je bent bereid te investeren in kwaliteit en bent klaar voor de volgende stap in je onderneming wat betreft je website

3.

Je weet precies wat je wilt uitstralen op je website en staat volledig achter je producten en diensten

4.

Je staat open voor advies en houdt van eerlijkheid, maar kunt in dit proces ook loslaten

Stuur een e-mail!

Een converterende nieuwe website maken, online cursus of online community bouwen, of een ander mooi design. Alles is mogelijk! Voor vragen of opmerkingen kun je altijd contact opnemen.