Welke website maakt jouw bedrijfswensen en dromen waar?

PORTFOLIO

Niet alleen werk doen waar ik van houd, maar ook nog eens voor héle leuke klanten. Ik ben trots op en enorm dankbaar voor deze fantastische samenwerkingen. Neem vooral een kijkje bij de gemaakte websites. En mocht je er zelf eentje willen hoor ik het natuurlijk graag. Ik kijk er naar uit om met je mee te denken!

When you hand good people possibility, they do great things.”

Nieuwe websites voor onder andere:

“Super fijne samenwerking met dit webdesignbureau! Website stond op korte termijn live en scoort goed binnen Google met de artikelen waar ik ook het liefst op gevonden wilde worden. Kleuren bedenken ben ik niet goed in, dus ook fijn dat zelfs dat ook voor me werd gedaan. Ik wilde eerst alleen een basic website om er maar vanaf te zijn, maar ben blij dat ik voor deze investering heb gekozen waarbij ik nu alles in 1 heb gekregen. Al met al, helemaal top..”

Lilian Faber

“Kelly De Vries is een kei in haar vak! Ook is ze enorm behulpzaam, geduldig, zeer vriendelijk, ze reageert snel en wat ik van haar vraag (en dat is best veel) wordt gelijk door haar geregeld. Onze website is precies geworden zoals wij wensten: een mooie, overzichtelijke, duidelijke en strakke website in lichte en heldere kleuren.
We ontvangen enorm veel complimenten op onze website! Dank Kelly voor je professionaliteit, je begeleiding en de zeer prettige samenwerking. Je bedrijf Drawing Monkey is absoluut een aanrader!.”

Ginny

“De online cursus die voor ons in elkaar is gezet sluit qua vormgeving perfect bij ons merk aan. Door de doelgroep analyse weten we nu ook precies wie we aan wilden spreken en hoe we onze nieuwe cursus voor die groep het beste konden inrichten..”

Sebastiaan Kramer

Stuur een e-mail!

Een converterende nieuwe website maken, online cursus of online community bouwen, of een ander mooi design. Alles is mogelijk! Voor vragen of opmerkingen kun je altijd contact opnemen. 

Ik reageer altijd binnen twee werkdagen