Portfolio

Samengewerkt met prachtige bedrijven waar hele mooie projecten uit zijn gerold. Neem hieronder een kijkje naar de eindproducten.

Webdesignbureau voor een nieuwe website en SEO

B&B Studio de Pleck

Prachtig nieuwe bed & breakfast in hartje Deventer. Benieuwd wanneer je er kunt verblijven? De website heeft een kalender met vrije en geblokte dagen. Volledig responsive uiteraard.

Webdesignbureau voor een nieuwe website

Luck at Work

Luck at Work is een online platform voor creatieve ondernemers. Op deze website hebben we een membership community ingebouwd.

Webdesignbureau

Business coach

Een nieuwe business coach die zich richt op het begeleiden van startende ondernemers op het gebied van beauty & lifestyle.

Webdesignbureau Drawing Monkey voor SEO

Financiële studies

Een online omgeving waar je terecht kunt voor klassikale of thuis studies op het gebied van Finance

SteadyMind

Mindfulness blog SteadyMind publiceert dagelijks nieuwe blogs voor mensen die geïnteresseerd zijn in mediteren, yoga en andere vormen van mindfulness. Wij hebben de website gebouwd en alle teksten SEO herschreven.

Interieurscoach

Een nieuwe website voor een interieurscoach die haar website niet alleen als visitekaartje wilt gebruiken, maar een echte verbinding wilt maken met haar doelgroep.

converterende websites met mooie en unieke designs

Fotografie portfolio

Een persoonlijk portfolio voor een Engelse fotograaf. Minimalistisch, duidelijk en krachtig.

Webdesign

Schadezorg B.V.

Een bedrijf dat zich richt op het repareren van beschadigde meubels. We hebben een Nederlandse en Engelse versie van de website gebouwd.

Website laten maken

Stichting Giri Asih

Deze stichting zet zich in voor minderbedeelde kinderen op Bali. Ze hebben mooie projecten waar ze nog gulle sponsoren voor zoeken. Wil jij je steentje bijdragen? Neem dan een kijkje op de website

Stuur ons een mailtje

Wat kunnen we voor jou betekenen?

We reageren altijd binnen twee werkdagen

Algemeen

UX WEBDESIGNBUREAU DRAWING MONKEY

Design is our way of life