Portfolio

We zoomen even in op een aantal mooie cases voor mooie bedrijven

Stichting Giri Asih

Giri Asih zet zich in voor minderbedeelde kinderen op Bali in Indonesië. 

Zij gebruiken hun website om nieuwe sponsoren te vinden en mensen te informeren over de projecten. De website heeft een zachte uitstraling gekregen en heeft op elke pagina de twee knoppen onder de header: de optie om meteen geld te doneren en de optie om vaste donateur te worden. Zo kan de website ook echte resultaten behalen.

Verder biedt de website veel achterliggende informatie over het bestuur, wordt er over elk kind uit het weeshuis een verhaal vertelt en worden er nieuwsbrieven gedeeld voor binding met de bezoeker.

Schadezorg Europa BV

Schadezorg repareert verhuisschade, inboedelschade en inbraakschade. Via de website schadezorg.nl willen zij voornamelijk informatie over het bedrijf delen. De website versterkt hun brand en fungeert dus als visitekaartje. Omdat zij bijna alleen klanten uit het buitenland hebben, is er in het verleden ook een Engelstalige website aangemaakt. De website Damagecare.com heeft daarom dezelfde look & feel gekregen als de Nederlandse website. Zakelijk, strak en modern. We hebben naast het bouwen van de twee websites ook de mooie taak gekregen alle teksten te vertalen voor de Engelse website. 

Blog SteadyMind

Als je je wilt verdiepen in Mindfulness is deze blog zeker aan te raden. Over onder andere mindfulness, meditatie en yoga kun je hier alles lezen. Omdat de website vol staat met verschillende topics en artikelen, was het vooral belangrijk dat er een duidelijke structuur aanwezig was en je binnen enkele kliks bij de juiste informatie komt. De website heeft daarom meerdere punten gekregen waarop je bij menu items komt. Daarnaast heeft de website een frisse, vriendelijke en vrolijke uitstraling gekregen. Want dat is ook precies waar deze blog voor staat. Op meerdere punten op de website werven ze nu leden voor hun nieuwsbrief.

Ook op deze gemaakte websites zijn we trots

error: Content is protected !!