DRAWING MONKEY

Webdesign bureau Drawing Monkey maakt converterende websites

Gratis leren over SEO: In 7 stappen hoger in Google

Binnen 7 eenvoudige stappen een constante stroom van gratis bezoekers op je website. 

Zodat je met minder moeite en frustraties leuke nieuwe klanten aantrekt.

Niet meer frustreren en je afvragen waar je bezoekers blijven

Je loopt waarschijnlijk hier tegenaan:

Wil jij graag meer klanten krijgen op je website met minder inspanning? Ik heb belangrijke SEO punten op een rijtje gezet in mijn e-book! Na het boek te lezen weet jij:

Over mij

Hi, ik ben Kelly de Vries en ik geloof erin dat je bedrijf (en website) niet alleen klanten en drukte moet opleveren, maar vooral ook tijd om te kunnen doen waar je zin in hebt en wat je leuk vindt.

In 2015 ben ik gestart met een wereldreis naar Australië en heb ik daarna nog heel veel meer mooie landen mogen bezoeken dankzij mijn bedrijf Drawing Monkey. Mijn bedrijf liep gewoon door terwijl ik deed waar ik zin in had en ik eigenlijk alleen in de ochtend werkte. 

De jaren die volgden bouwde aan ik meerdere succesvolle online ondernemingen terwijl ik aan het reizen was en zag ik hoe andere ondernemers aan het struggelen waren met hun vindbaarheid. Daar wilde ik graag bij helpen!

In dit e-book neem ik je daarom mee langs 7 simpele stappen hoe je naar een goede online zichtbaarheid komt en steeds meer gratis bezoekers via Google krijgt.

Over specialist van de online seo cursus

Hoe ziet het verkeer er op je website uit als je er nu niks aan doet?

Dat is de vraag die je jezelf zou moeten stellen. Hoe ziet je bedrijfsleven er uit als je nu SEO op je website niet aanpakt? SEO is voor de lange adem, dus hoe langer je het uitstelt des te langer het duurt voordat je verschil en resultaat gaat zien. Als jij nu je website niet optimaliseert voor Google ervaar jij over een half jaar of jaar dezelfde struggles en frustraties omdat het bezoek op je website weg blijft.

Ik hoop dat ik je mag vertellen over mijn ervaringen met SEO zodat jij ook op korte én lange termijn kunt genieten van gratis verkeer en je steeds makkelijker nieuwe klanten werft.

Algemeen
UX WEBDESIGNBUREAU DRAWING MONKEY

Design is our way of life