SEO optimalisatie

Voor uitstekende zichtbaarheid

SEO optimalisatie zorgt ervoor dat je een beter werkende website krijgt en (veel) meer gratis bezoekers via Google. Wij helpen je graag je website helemaal SEO proof te maken. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Plan dan via onderstaande knop een afspraak met ons in.

Seo optimalisatie

Wat zijn de SEO optimalisatie opties?

Geeft SEO jou geen energie of vind je het gewoon niet leuk om zelf te doen? Dan kun je ervoor kiezen je SEO uit te besteden. Er kan dan eenmalig aan je website gewerkt worden, waarna jij zelf aan de slag gaat met bloggen en je SEO op pijl houden. Of je kiest ervoor om je SEO maandelijks uit te laten voeren. Dan heb je er helemaal geen omkijken meer naar en weet je zeker dat je meer bezoekers via Google krijgt!

Kan natuurlijk ook zijn dat je kapitein van je eigen SEO schip wilt blijven. Dan kun je de online SEO cursus volgen en in 10 modules leren hoe je (veel) beter vindbaar wordt.

SEO cursus

Wil jij alles leren over SEO en dus ook je eigen website SEO proof maken. Volg dan de online SEO cursus zodat je al binnen 0-3 maanden de eerste resultaten kunt zien. Tijdens de gehele cursus krijg je fulltime begeleiding.
Lees meer
SEO optimalisatie

Waarom je SEO uitbesteden

Geld besparen

Door je SEO aan te pakken zorg je dat je gratis verkeer ontvangt vanuit Google, en hoef je minder geld te investeren in betaalde advertenties.

(veel) meer bezoekers

Doordat er aan je SEO optimalisatie gewerkt wordt stijgen je ranking in Google en zul je een constante stroom bezoekers ontvangen. 

Nieuwe klanten

Niet meer jagen naar nieuwe klanten maar ze nu naar jou laten komen. Jij kiest straks jouw ideale klanten uit een stapel aanvragen die je via je website binnenkrijgt.

Tijd voor leuke dingen

Gun jezelf meer tijd voor andere onderdelen van je bedrijf die je wél echt leuk vindt.

Wat kan SEO doen voor jou en jouw bedrijf?

Je bent je bedrijf gestart maar je klanten blijven uit, of het kost je in ieder geval (veel) moeite om leuke nieuwe klanten binnen te halen. Je bent op zoek naar een manier waarop je een constante stroom van aanvragen krijgt, van mensen die naar jou komen. Mensen die met jou willen werken, waar jij uit kunt kiezen.

Gelukkig kan SEO dit voor jou doen. Je vindbaarheid in Google drastisch verbeteren zorgt ervoor dat je een constante stroom van nieuwe bezoekers ontvangt, en minimaal 2% (gemiddeld per website) converteert naar nieuwe klanten. 

Wil je deels je SEO uitbesteden? Dan zorg ik dat de basis van je website helemaal SEO proof is en jij alleen maar hoeft te bloggen. Wil je er helemaal niks aan hoeven doen? Dan pas ik mijn SEO kennis en ervaring toe en zorg ik dat jouw website binnen 2 maanden al veel beter vindbaar is.

SEO optimalisatie
Hoe doe ik dit

SEO techniek.

Door de snelheid van je website, de structuur en de mobielvriendelijkheid te optimaliseren.

SEO content.

Door je teksten SEO proof te maken, goede landingspagina's te creëeren en je afbeeldingen te optimaliseren.

SEO autoriteit.

Door kwalitatieve backlinks te regelen, waardoor jij een hoge autoriteit krijgt in jouw branche/niche.

Zelf aan de slag?

Of doe jij liever alles zelf? Dan is de online SEO cursus wellicht wat voor jou. Via 10 modules kun je dan heel makkelijk door middel van video opdrachten over SEO leren en ga je zelf aan de slag met bovenstaande SEO pijlers.

SEO optimalisatie pakketten

Starter

Eenmalig
525
excl btw
 • Optimaliseren meta titles
 • Optimaliseren meta discriptions
 • Optimaliseren headers
 • Optimaliseren URL's
 • Uitvoeren van een zoekwoordenanalyse
 • Optimaliseren van alt tags
 • 5 kwalitatieve backlinks

Premium

Maandelijks abonnement + eenmalige kosten starterpakket
300
excl btw
 • Gehele website wordt SEO proof gemaakt in de eerste maand
 • Content optimalisatie voor 7 keywords/webpagina's
 • Technische optimalisatie
 • Google search & analytics rapportage
 • 5 backlinks
 • 1 nieuwe blog

Plus

Maandelijks abonnement
600
excl btw
 • Content optimalisatie voor 12 keywords/webpagina'spagina's
 • Technische optimalisatie
 • Google search & analytics rapportage + instellen SEO doelen
 • 8 backlinks
 • 2 nieuwe blogs

Onze samenwerking

Stap 1

Als eerst plannen we een gesprek in om alle wensen door te nemen. We bespreken welke zoekwoorden je wilt behandelen en/of in welke richting wij zoekwoorden voor je mogen zoeken. We nemen hierbij ook door wie jouw doelgroep precies is en wat het doel van je website is.

Stap 2

Zodra we deze input hebben maken we een planning en gaan we aan de slag met de SEO optimalisatie. Jij ontvangt aan het einde van de maand een rapportage met uitgebreide uitleg van ons.

Stap 3

Aan de hand van de rapportages bekijken we waar het op de website goed gaat en welke pagina’s minder. Hier maken we een nieuwe planning voor en gaan weer aan de slag. Gedurende de maand houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen.

Blij met tevreden SEO klanten!

Veelgestelde SEO vragen

Hoe lang duurt het voordat ik resultaten zie?

Kies je voor het basic pakket? Dan ligt het er heel erg aan hoeveel je zelf gaat bloggen en of je jouw nieuwe blogs wel goed indeelt met SEO onderdelen. Als je mijn tips aanhoudt en je minimaal 1 keer in de 2 weken een nieuwe blog plaatst ga je binnen 2 maanden al resultaat zien. Hetzelfde geldt voor de overige pakketten. Na ongeveer 2 maanden zie je groot verschil.

Hoe vaak moet ik bloggen?

Ik raad iedereen aan minimaal 1 keer in de 2 weken te bloggen. Meer is altijd meer, als je een goede SEO blog schrijft.. dat wel. 1 keer in de maand is ook prima, het duurt dan alleen wat langer voordat je hoger rankt. Het is wel belangrijk dat je regelmatig nieuwe content plaatst.

Kan ik het pakket elk moment opzeggen?

Je zit nergens aan vast, dus als je toch liever zelf met je SEO aan de slag gaat kun je op elk moment opzeggen. Houdt er wel rekening mee dat als je binnen 2 maanden opzegt je wel meteen zelf aan de bak moet. Anders ga je geen verschil merken in je vindbaarheid. Alles wat ik toepas heeft enkele weken/maanden nodigt in Google om gezien te worden.

Wat als ik niks ben opgeschoven in mijn rankings nadat je de basis van mijn website SEO proof hebt gemaakt?

Het is me tot nu toe nog niet gebeurd, maar mocht je twijfelen of het wel goed gaat met je rankings kijken we gewoon waar het mis gaat. Ik stop dan niet tot je gevonden wordt op jouw gewenste zoekwoorden. Ongeacht welk SEO pakket je gekozen hebt. Mocht je voor het basic pakket gekozen hebben en zelf gaan bloggen, kun je me altijd mailen voor hulp. Ik check je tekst dan voor je.

Webdesignbureau nieuwsbrief

Krijg deze maand nog gratis website bezoekers door SEO!

Download je gratis e-book ‘hoger in Google in 7 stappen’

Stuur een e-mail!

Heb je nog vragen over SEO of wil je ergens anders over sparren? Stuur dan een mailtje.

Ik reageer altijd binnen twee werkdagen

Algemeen
UX WEBDESIGNBUREAU DRAWING MONKEY

Design is our way of life