DRAWING MONKEY

Webdesign bureau Drawing Monkey maakt converterende websites

SEO optimalisatie

SEO optimalisatie zorgt ervoor dat je een beter werkende website krijgt en (veel) meer gratis bezoekers via Google. Wij helpen je graag je website helemaal SEO proof te maken. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Plan dan via onderstaande knop een afspraak met ons in. 

Wat zijn onze SEO optimalisatie opties?

01.

SEO pakketten

Je kunt kiezen uit 2 soorten maandelijkse SEO pakketten waarbij wij alle SEO taken voor je uitvoeren. Ook kun je voor losse uren kiezen als je een deel van het werk zelf wilt doen.

02.

SEO cursussen

Wil je alles over SEO leren maar zie je door de bomen het bos niet meer? Wij hebben alle informatie op 1 omgeving voor je staan en begeleiden je door de cursus.

Waarom SEO optimalisatie uitbesteden

Vraag jij je elke maand weer af hoe je aan bezoekers gaat komen voor je website? Ben je gefrustreerd omdat de teksten op je website geen verkeer aantrekken? Laat ons dan SEO optimalisatie uitvoeren op je website. Zo ervaar je alle voordelen die SEO jou kan bieden, zonder er zelf tijd en energie in te hoeven steken. Wij zorgen dat jij zoveel mogelijk gratis bezoekers ontvangt.

Meer vrije tijd

Gun jezelf meer tijd voor andere onderdelen van je bedrijf of om wat minder te werken. Door ons je SEO te laten oppakken hoef je zelf geen tijd te investeren in informatie zoeken en SEO taken uit te voeren waar je geen zin in hebt.

Geld besparen

Door je SEO aan te pakken zorg je dat je gratis verkeer ontvangt vanuit Google, en hoef je minder geld te investeren in betaalde advertenties. Je website wordt nu conversieverhogend waardoor je geen extra Marketinguitingen in hoeft te zetten.

Beter werkende website

De SEO techniek zorgt ervoor dat je het maximale uit je website haalt. Je website werkt sneller, heeft veel minder errors en is gebruiksvriendelijk door SEO. Dus niet alleen meer bezoekers maar ook een beter werkende website.

Constante stroom bezoekers

Doordat wij maandelijks aan je SEO optimalisatie werken stijgen het aantal bezoekers op je website, en zul je een constante stroom bezoekers ontvangen. 

Snel en makkelijk

Wij zorgen dat je ook op korte termijn hoog gaat ranken. Snel een offerte aanvragen, snel plannen en deadlines vaststellen en snel hoog in Google.

Inspiratie voor webteksten

Het constant plaatsen van nieuwe SEO teksten is belangrijk voor je ranking. Door onze zoekwoordenanalyse heb je genoeg inspiratie voor nieuwe blogs/artikelen.

SEO optimalisatie pakketten

Basic

300 excl btw/per maand
 • Content optimalisatie voor 7 keywords/webpagina's
 • Technische optimalisatie
 • Google search & analytics rapportage
 • 5 backlinks
 • 1 nieuwe blog

Premium

600 excl btw/per maand
 • Content optimalisatie voor 12 keywords/webpagina's
 • Technische optimalisatie
 • Google search & analytics rapportage
 • 8 backlinks
 • 2 nieuwe blogs

Losse uren

70 excl btw/per uur
 • Content optimalisatie
 • Technische optimalisatie
 • Google search & analytics
 • Backlinks
 • Nieuwe blogs
Hoe gaan we te werk
Stap 1

Als eerst plannen we een gesprek in om alle wensen door te nemen. We bespreken welke zoekwoorden je wilt behandelen en/of in welke richting wij zoekwoorden voor je mogen zoeken. We nemen hierbij ook door wie jouw doelgroep precies is en wat het doel van je website is.

Stap 2

Zodra we deze input hebben maken we een planning en gaan we aan de slag met de SEO optimalisatie. Jij ontvangt aan het einde van de maand een rapportage met uitgebreide uitleg van ons.

Stap 3

Aan de hand van de rapportages bekijken we waar het op de website goed gaat en welke pagina's minder. Hier maken we een nieuwe planning voor en gaan weer aan de slag. Gedurende de maand houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen.

Niet vergeten

SEO is niet een eenmalig proces, je moet eraan blijven werken. Alleen dan ga je echte resultaten zien in je ranking. Dus ook als je ons eenmalig inzet is het belangrijk dat je zelf maandelijks aan je SEO blijft werken. 

Daarnaast is het goed om te weten dat niemand jou die eerste positie binnen Google kan garanderen. We doen uiteraard ons best en je gaat zeker weten resultaten zien door onze werkzaamheden, maar het ligt er dan ook aan wat we precies voor je mogen doen en wat je zelf gaat bijhouden.

Genoeg waarschuwingen, want het is veel leuker om op de positieve kanten van SEO te focussen! SEO optimalisatie uitbesteden aan ons betekent dat jij sowieso meer bezoekers via Google gaat ontvangen. Wij kijken ernaar uit om te mogen beginnen.

Wil jij ook meer gratis website bezoekers?

Download ons gratis e-book 'hoger in Google in 7 stappen'

Algemeen
UX WEBDESIGNBUREAU DRAWING MONKEY

Design is our way of life