Welke website maakt jouw bedrijfswensen en dromen waar?

MIJN BUSINESS BUDDIES

Waarom alles alleen doen als je mensen kent die het nóg beter kunnen? Omdat ik geloof dat er niemand is die een nog grotere liefde heeft voor Webdesign, blijft dat onderdeel uiteraard voor mij. Maar om mijn klanten meer te kunnen bieden werk ik samen met een aantal toppers die ervoor zorgen dat jouw nieuwe website helemaal compleet is bij live gaan. Je kunt zelf kiezen of je ze wilt inzetten of niet. 

“Alone we can do so little; together we can do so much.” – Helen Keller

IK WERK SAMEN MET

website team

TECHNISCH VA | LINDA

Hoi! Mijn naam is Linda van Tol, fulltime techneut en groot dierenliefhebber. Computers hebben van kleins af aan al mijn interesse gewekt. Zo leerde ik al vrij jong HTML websites bouwen (WordPress stond toen nog in de kinderschoenen 😉) en hoe ik films van de Pirate Bay kon halen (niet doorvertellen…). 

Tijdens de opleiding ‘webdesign & webdevelopment’, kwam ik in aanraking met WordPress en leerde ik volledige maatwerk websites bouwen. Hierna volgde ik de studie informatica en een baan als software developer. Uiteindelijk besloot ik om in 2020 mijn eigen bedrijf op te zetten. Sindsdien werk ik dagelijks met WordPress en heb ik mij gespecialiseerd in de techniek erachter. Ik houd mij bezig met het bouwen (technische deel) en onderhouden van WordPress websites.

Daarnaast kun je bij mij terecht voor allerhande technische problemen, technische implementaties, het opschonen van (gehackte) websites en security.

TEKSTSCHRIJVER

TEKSTSCHRIJVER | GERDINE

Hi, ik ben Gerdine. Als freelance copywriter help ik jou met SEO-proof teksten die het mooiste in jouw bedrijf naar boven halen én die je vindbaar maken! Van inspireren tot converteren. Ik zorg ervoor dat jouw business sterk wordt neergezet en dat jouw ideale klant niet meer om je heen kan.

Mijn specialiteit? Schrijven voor vrouwelijke ondernemers: vrouwen met een sociale missie en merken met een hart. Het is mijn passie om jou met mijn woorden te laten stralen, zodat jij alle tijd overhoudt voor je onderneming.

webdesignbureau
website samenwerkingen

TEKSTSCHRIJVER | SARA

Hi ik ben Sara, 27 jaren jong en ik woon in Baarn. Verliefd op de bergen en een passie voor schrijven. Dat is waar een Berg Letters is gestart. Nu ben ik hard op weg naar een vrij leven op de plek waar ik me het meest gelukkig voel.. je raadt het al: de bergen!

Mijn schrijfstijl: Ik schrijf teksten die ontploffen van enthousiasme, omdat ik word aangestoken met de passie van mijn klanten. Anders dan anders, zonder bullshit, met lef. Los, speels, uniek en persoonlijk. Het randje op zoeken en schrijven in spreektaal, dat is waarom ik copywriter ben.

TEKSTSCHRIJVER

FOTOGRAAF | SIETSANNE

Ik ben Sietsanne Scheppink, eigenaar van Sietsanne Fotografie. Binnen de zakelijke fotografie richt ik mij met name op ambitieuze zelfstandig professionals die nieuwe content nodig hebben voor website en socials.

Mijn kernwaarden zijn verbinding, verdiepen, vertrouwen, exclusiviteit en natuurlijk kwaliteit. Hierdoor ben ik meer dan een fotograaf alleen. Ik ben in mijn element wanneer ik samen met mijn klant een goede voorbereiding kan treffen voor de werkelijke fotoshoot, waarin we alles toepassen en uitwerken.

Door me te verbinden en te verdiepen in de ander weet ik goed welke wensen dat zijn en door samen het één en ander uit te werken lever ik vaak meer dan de klant had verwacht.

stabiele omzet
website samenwerkingen

FOTOGRAAF | NATHALIE

Mijn naam is Nathalie Groenwold en ik ben fotograaf & videomaker voor ondernemers. Door het maken van authentieke, mooie en passende beelden komt jouw verhaal nog beter tot leven, wordt de waarde van jouw product en/of dienst in de spotlight gezet en spreek je jouw favoriete klant nog beter aan. We gaan samen aan de slag met het creëren van een uitgebreide branding beeldbank met zowel foto’s als video’s. En door storytelling in te zetten sluiten de beelden echt aan bij jou en jouw onderneming en kun je ze veelzijdig inzetten.

Bij een knaller van een website horen natuurlijk ook beelden die de juiste energie uitstralen en aantrekken!. Daarnaast geven sterke en relevante beelden een website en tekst meer kracht, de boodschap blijft beter hangen en je spreekt je ideale klant nog beter aan! 

TEKSTSCHRIJVER

VIDEOGRAAF | CARMEN

Ik ben Carmen en werk zowel voor als achter de camera, wat ervoor zorgt dat ik beide kanten goed ken. Achter de camera als videograaf word ik gelukkig als mensen volledig de vrijheid ervaren zichzelf te zijn vóór de camera. De truc zit ‘m in de simpliciteit en spontaniteit waarmee ik de route naar het maken van een video aanvlieg. Het verhaal van mensen vertellen op beeld door middel van zo min mogelijk poespas en ingewikkelde scripts maakt dat men vaak volledig ontspannen voor de lens staat. Zo ontstaan de meest pure beelden waarin je écht jezelf terug ziet, een waardevolle spiegel. Ik help bij het vertalen van jouw missie naar beeld, from mission to vision.

Voor de camera blijf ik mezelf ook uitdagen door te werken als presentatrice, dagvoorzitter, host en model. Om mensen voor de lens zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen vind ik het belangrijk zelf ervaring te blijven opdoen en zo mijn praktische tips & tricks te kunnen doorgeven. 

SOCIAL MEDIA EXPERT | ELINE

Hi, ik ben Eline! Ik reis als digital nomad heel de wereld over. Het liefst werk ik met mijn laptop op schoot vanaf een tropisch eiland met een mocktail in mijn hand!  Mijn grootste passie is het maken van content voor social media en het managen van social media accounts. Na jaren in de marketing gewerkt te hebben, help ik nu ondernemers naar ’the next level’ te gaan met hun social media.
 
Misschien herken je het volgende. Je wilt je focussen op hetgeen waarvoor je ondernemer werd en niet alle randzaken. Je weet dat het hebben en groeien van jouw social media belangrijk is en direct bijdraagt aan het werven van nieuwe klanten, maar je besteedt het liefst je tijd aan je passie. Ik help je hiermee graag op weg vanuit mijn inzichten en ervaringen, om je tijd te besparen en daarnaast je social media doelen te behalen!
 

HOE JE MET ONS KUNT SAMENWERKEN

Om het maximale te kunnen bieden aan mijn klanten, bied ik pakketten aan met de optie om meteen een dienst van 1 van deze toppers hierboven bij te boeken. Of misschien wil je echt helemaal all-in en alles erop en eraan. No problem! Kijk wat bij je past en als je nog vragen hebt kun je me een mailtje sturen. Via onderstaande knop vind je mijn pakketten.