Welke website maakt jouw bedrijfswensen en dromen waar?

Webdesign Amersfoort

Op zoek naar Webdesign in Amersfoort? Look no further.. ik help je graag!

Wat is webdesign?

Een website laten maken is meer dan het bouwen zelf. Het stuk(je) webdesign is onmisbaar. Dat is waar je de huisstijl van het bedrijf gaat inzetten en ervoor zorgt dat de website volledig past bij de persoon waar de website voor wordt gemaakt. De kleuren, lettertypes en overige onderdelen van het design voor de website.

Webdesign is dus het onderdeel wat jou gaat onderscheiden van je concurrenten. Het is echt de moeite waard om je hierin te verdiepen, want webdesign maakt of breekt je website. Bezoekers hebben maar 10 seconden nodig om te beslissen of ze op de website blijven of niet. Dit is waar jouw design het verschil gaat maken!

Onderdelen van een resultaatgerichte website

Een resultaatgerichte website verdient zichzelf weer terug en kun je zien als een extra salesmedewerker in je bedrijf. Als je het goed aanpakt natuurlijk. Zodra je bezoekers op je website krijgt is het de taak van je landingspagina’s om van je bezoekers ook echt klanten te maken. Daar komen de volgende onderdelen ook bij kijken:

webdesign amersfoort

WordPress website laten maken

Er zijn veel verschillende systemen waar je een website in kunt (laten) maken. Ikzelf ben enorm fan van WordPress omdat de mogelijkheden oneindig zijn. Je kunt er een webshop in maken, onine platformen, communities, cursussen en alle andere soorten websites. Héél veel extra kennis heb je niet nodig omdat je gebruik kunt maken van plugins voor extra functionaliteiten. Ook is WordPress geweldig voor je vindbaarheid. De SEO opties zijn veel uitgebreider dan bij andere systemen. 

Webdesign bureau in Amersfoort, vanuit verbinding

Ik ben dit webdesignbureau gestart met het idee zoveel mogelijk unieke websites te maken voor ondernemers die vanuit verbinding willen werken. Verbinding is namelijk precies wat ik het allerbelangrijkste in mijn onderneming. Dat is ook waarom ik altijd een kort telefoon of zoomgesprek houd met potentiële klanten om te kijken of het een goede match is. 

Maar als het een goede match is gaan we fantastische dingen maken samen! Want niet alleen is de verbinding met jou als klant belangrijk, ik wil ook dat jij meer verbinding krijgt met jouw klanten. Dit gaan we regelen door middel van jouw nieuwe WordPress website. Ik zorg ervoor dat je website precies uit gaat stralen wie jij bent en waar jouw bedrijf voor staat, zodat je ideale klant zich direct aangesproken voelt. 

Ik help je daarnaast met het zoveel mogelijk automatiseren zodat je meer tijd overhoudt voor het ondernemen en je website hard voor jou gaat werken. Zoals het hoort dus! Het is mijn missie om ervoor te zorgen dat je nieuwe website zichzelf gaat terugverdienen.

webdesign amersfoort

Een website die aansluit bij jouw klanten

Zoals ik eerder heb genoemd is het belangrijk dat de uitstraling van je website aansluit bij je ideale klant. Dit is ook precies waar jij in gaat uitblinken tegenover je concurrenten. Dus ben je op zoek naar Webdesign Amersfoort? Ik help je graag bij het maken van een website waar je echt trots op kunt zijn. De aansluiting bij je klanten komt ook door de optimale customer journey/klantreis die ik voor je instel op je website. Hierdoor bepaal jij straks welke paden je bezoekers bewandelen, en ze niet zonder actie te ondernemen je website verlaten. Want je nieuwe website kan veel meer zijn dan een visitekaartje.

Nog wat onderdelen van webdesign

Omdat Webdesign verder een redelijk breed begrip is, leg ik je hieronder nog even kort uit wat er allemaal onder valt:

Resultaatgerichte website, snel live

Ik vind het altijd zonde als iemand een website laat maken waar verder geen resultaten mee worden behaald. De websites die ik bouw zijn daarom altijd resultaatgericht. Ik kijk naar de problemen van je doelgroep en hoe jij daar met je producten en diensten op in kunt spelen. De woorden die je ideale klant gebruikt verwerken we in je teksten en ik zorg dat je nieuwe website goed te vinden is. Zo heb je ook veel minder zorgen over het moeten inzetten van andere Marketingmiddelen. Jij stuurt je teksten en ik maak ze volledig SEO proof. En de rest van je website natuurlijk ook. Heb je zelf helemaal niks met teksten schrijven? Dan kun je dat ook door mij laten doen. Hij staat sowieso binnen 2 maanden live. Een ”basic” website zelfs binnen een paar weken.

Webdesign Amersfoort Stuur een e-mail!

Wil jij een nieuwe website laten maken die helemaal bij jou en je bedrijf past? Eentje die uniek is, mooie resultaten oplevert en die je zelf kunt beheren? Stuur me een mailtje, dan vertel ik je wat ik voor je kan doen.