Welke website maakt jouw bedrijfswensen en dromen waar?

Webdesign specialist

Ben jij opzoek naar een Webdesign specialist die ervoor zorgt dat jij de website krijgt die je verdient en waar je ook echt trots op kunt zijn? Maak dan een checklist voor jezelf om te kijken of de persoon die je kiest wel de nodige kennis en ervaring heeft. En of jullie de juiste match zijn. Ik help je hier met het maken van zo’n lijst, aan de hand van jouw wensen en doelen voor je nieuwe website.

webdesign specialist

Een Webdesign specialist die naar je doelen kijkt

Een nieuwe website laten maken is een heel proces. Het duurt minimaal twee maanden om een nieuwe uitgebreide website in elkaar te zetten, en als je eenmaal goed investeert dan wil je er ook het maximale uithalen. Dat kan alleen als je een Webdesign specialist kiest die jou begrijpt en die snapt wat de doelen voor je nieuwe website zijn.

Maak dus eerst een lijst voor jezelf met doelen die je hebt. Wil je nieuwe klanten krijgen? Hoeveel per maand ongeveer? Wordt het je voornaamste bron van inkomsten? Wil je ook meer vrije tijd? Want dan moet je website ook gekoppeld worden aan je andere systemen. Al met al, er komt dus wel meer bij kijken. En als jij precies weet wat je wilt bereiken, kun je gericht zoeken naar iemand die hier ook verstand van heeft.

Een webdesign specialist met ontwerp skills

Naast dat je Webdesign specialist technische kennis nodig heeft en moet kunnen begrijpen hoe hij/zij jouw doelen kan behalen met de nieuwe website, zijn de ontwerp skills ook onmisbaar. Iemand die snapt hoe kleurenpsychologie werkt en waarom bepaalde kleuren goed zijn voor jouw diensten en je bedrijf. Want wat veel ondernemers nog vaak onderschatten is de kracht van Webdesign. Je kunt er een gevoel mee overbrengen. Het gevoel wat er uiteindelijk voor zorgt dat je nieuwe klanten krijgt. Wat jou ook onderscheid van je concurrent.

Kijk daarnaast ook naar het systeem waarin je webdesign specialist werkt. Het is altijd een goed idee om je website in WordPress te laten maken, en daarbij gebruik te maken van een pagebuilder. Dat is een systeem waarmee je niet met codes hoeft te werken, maar je gewoon met blokken kunt werken om een mooi design in elkaar te zetten. En het fijne daarvan is dat jij je eigen nieuwe website ook zelf heel makkelijk kunt wijzigen. Vraag daarom of de Webdesigner met 1 van de volgende builders werkt:

 • Elementor
 • Divi
 • Beaver builder
 • WPbakery

Een webdesigner die alleen in andere CMS’en werkt zoals Jouwweb of WIX is trouwens iemand die je beter niet kunt inhuren. Dat zijn systemen die je niet heel veel kunt uitbreiden naar eigen wens en waar de kosten ook veel hoger liggen als je uiteindelijk wel echt wilt uitbreiden binnen die systemen. WordPress is áltijd de beste keuze. Zoek daarom iemand die ruime kennis van WordPress heeft en die dus ook snapt hoe je alle soorten websites binnen dat systeem bouwt.

Je persoonlijkheid vertalen in het design

En die kleuren waar ik het net over had zijn ook belangrijk om je persoonlijkheid in je design te verwerken. Op die manier kun je helemaal jezelf zijn op je eigen website en klanten aantrekken die echt bij je passen. Je filtert op een natuurlijke manier en je verkoopt jezelf door eigenlijk alleen maar te laten zien wie je bent. De mensen die daar een goed gevoel bij hebben nemen contact met je op. Je website doet dan al het werk voor je.

Zoek dus een Webdesign specialist die bereid is om jou te leren kennen en die voldoende vragen stelt over je persoonlijkheid. Want het gaat niet alleen om je bedrijf. Nieuwe klanten willen ook de persoon achter het bedrijf zien.

Een hogere omzet maar ook meer tijd

Een echt kwalitatieve website zorgt voor meer omzet maar ook voor meer tijd. Want als je zoveel mogelijk koppelt en automatiseert krijg je veel meer tijd om andere dingen te doen. Waarschijnlijk doe je nu nog veel handmatig werk wat je website voor je zou kunnen doen. Maak daarom een lijstje met taken waar je nu nog veel tijd in steekt. Dan kan je samen met de Webdesign specialist kijken welke taken je website voor je kan oppakken.

Een aantal taken die je kunt automatiseren:

 • Je facturen
 • Een webshop
 • Een online training of cursus
 • Je contactformulieren
 • Afspraken inplannen in je kalender
 • Reminders sturen
 • Leads bijhouden

En nog veel meer. Probeer je processen te versimpelen, dan haal je écht alles uit je nieuwe website.

Je investering weer terugverdienen

Als je bovenstaande punten volgt en een Webdesign specialist kiest die actief met je meekijkt naar de onderdelen, ga jij je investering weer terugverdienen. Het heeft wel een aantal maanden nodig voordat je website goed vindbaar is, maar vanaf dat punt kan het je alleen maar winst opleveren.

Wil je weten hoe ik precies werk en hoe ik jouw nieuwe website in elkaar zou zetten? Stuur me dan een mailtje via onderstaande knop.