DRAWING MONKEY

Webdesignbureau

Webshop optimaliseren

Je webshop optimaliseren zorgt voor een betere klantreis, hogere bezoekerstevredenheid, binding met je klant en meer sales. Niet een hele nieuwe shop laten bouwen maar het maximale uit je bestaande webshop halen. Nóg trotser kunnen zijn op je bedrijf. Dit kan gelukkig al door een aantal wijzigingen door te voeren. 

Hoe presteert jouw webshop? Moet je jou webshop optimaliseren?

Je bent trotse eigenaar van een webshop, maar je producten vliegen nog niet over de digitale toonbank. Wij gaan er vanuit dat je een webshop hebt gebouwd of hebt laten maken omdat je er ook resultaten mee wilt behalen. Nu zijn alleen niet alle webshops ook voor deze doelstelling ingericht, en kan dat de oorzaak zijn van jouw achterblijvende sales. Zonde! Maar het goede nieuws is dat je hier veel aan kunt (laten) doen. En laten wij daar nou experts in zijn. 

Je webshop optimaliseren betekent voor ons dat je de resultaten behaalt die je voor ogen hebt. Hierdoor hoef je straks ook minder uit te geven aan Marketing, SEO of andere tools. Want wij zorgen dat jouw webshop helemaal salesgericht is.

Niet alleen producten verkopen, maar een ervaring creëeren.

Wij focussen ons dagelijks bij het bouwen en optimaliseren van websites en webshops op de beste verbinding met de doelgroep. Zo kun jij de ultieme service bieden en zet jouw doelgroep de stappen op je webshop die jij wilt dat ze zetten. Ons doel is dan ook dat je jouw investering in ons dubbel en dwars terug verdiend doordat je ”add-to-cart” knop overuren maakt. 

Hoe doen we dat tijdens het optimaliseren van je webshop

Hoe doen we dat? Door onder andere je structuur en customer journey (klantreis) aan te scherpen, je teksten aan te scherpen met SEO keywords (zodat je beter gevonden wordt) en ervoor te zorgen dat jouw merk en uitstraling maximaal naar buiten wordt gebracht op je webshop. 

Net als andere webbouwers vinden wij functionaliteiten van een website/webshop heel belangrijk, maar wij vinden het nog belangrijker om echt impact te maken met je omgeving. Het aanspreken van de doelgroep, een relatie met ze op te bouwen (ja, dat kan via een webshop) en alleen onderdelen te plaatsen die echt nut hebben.

Ben jij wel trots op je website maar laten de resultaten op zich wachten? Steeds te weinig bestellingen per maand?

Wij helpen je met je webshop optimalisatie! Van techniek tot je doelgroep tot aan uitgebreide SEO. Laat je webshop voor jouw werken en maak van je bezoeker een nieuwe klant. Met het optimaliseren van je webshop zorg je dat je shop als een soort salesmedewerker voor je gaat werken. En die hoef je maar eenmalig te betalen!

Wil je liever eerst nog even sparren?

No problem, je vraagt bij deze een vrijblijvende offerte aan dus we spreken elkaar eerst nog even voordat je ergens akkoord op geeft.

We hebben het nog nooit hoeven doen, maar blijkt achteraf dat je weinig tot geen veranderingen ziet in je conversiepercentage? Dan duiken we dieper in je webshop – free of charge. Zo weet je zeker dat je waar krijgt voor je geld en je webshop optimaliseren de juiste keuze was.

Webshop optimaliseren

495 Excl btw
  • Wij helpen je om het maximale uit je webshop te halen zodat je meer sales draait, meer plezier beleefd aan het runnen van een webshop, en jij al het geld wat je tot nu toe hebt geïnvesteerd weer terug kunt verdienen.
Actie
Wist je dat?

80% van websitebezoekers kiest voor een concurrent als deze een aantrekkelijker design heeft?

Minder dan 50% van websitebezoekers niet naar beneden scrollt?

Alleen al de kleur van je call to action knop een wereld van verschil kan uitmaken? Het is bewezen dat oranje call to action knoppen de hoogste conversiepercentages hebben.

Customer journey tijdens je webshop optimaliseren
De customer journey voor webshop optimalisatie

Heb jij je er wel eens in verdiept? De customer journey? Dit is de klantreis die jouw bezoeker maakt op je webshop. Super belangrijk, want deze reis bepaalt of jij wel of niet een tevreden bezoeker hebt en of jij wel of niet je producten verkoopt. Bepaal de structuur en lay out van je webshop daarom niet op basis van gevoel of dat het er mooi uitziet, maar vooral op wat werkt. Dit doe je door strategisch naar je webshop en je indeling te kijken. 

Wij kijken niet alleen naar websites en webshops vanuit onze eigen ogen, maar voornamelijk vanuit de ogen van een websitebezoeker. Je hebt 4 soorten websitebezoekers die je eigenlijk allemaal wilt kunnen aanspreken. Je webshop optimaliseren doen we dus gericht op alle typen bezoekers.

Leer je doelgroep écht kennen door persona's te maken

Verschil maak je pas echt als je precies weet aan wie je jouw producten wilt verkopen. Niet alleen weten welke woonplaats je wilt bereiken, maar ga tot in detail door tot je de angsten en wensen van deze personen in kaart hebt gebracht. Daar kun je vervolgens op inspelen. Dus: welk probleem heeft jouw doelgroep en hoe ga jij die oplossen? Wat zijn hun angsten en hoe komen ze daaraan? Maak gebruik van je kennis om van jouw bedrijf een sterker merk te maken. Zo ontstaat er een echte binding met je doelgroep. Deze inzichten krijg je door het doen van een uitgebreide doelgroepanalyse. En hier zijn wij gelukkig heel goed in!

Hi:) Ik ben Denise, leuk kennis te maken!

Mijn angsten

Ik koop nu in Coronatijden al mijn spullen online, maar ben bang dat de kwaliteit van sportkleding niet goed genoeg is bij kleinere webshops.

Mijn behoeften

Duidelijkheid en transparantie bij het kopen van sportkleding. Ik wil niet lang hoeven zoeken en zou top zijn als ik relevante producten als voorstel te zien krijg.

Mijn grootste probleem: Ik kan nu niet winkelen en moet alles online kopen. Ik heb weinig vertrouwen in onbekende webshops

Voor de echte bazen/bazinnen

Uitstekende webshop met ultieme customer journey en uitgebreide doelgroep analyse
1.195 Excl btw
  • Doelgroepanalyse waarbij we alle ins & outs te weten komen over de groep die jij wilt bereiken
  • SEO zoekwoord analyse en het herschrijven van de content. Hierdoor wordt de webshop beter gevonden
  • Aanscherpen van de structuur en lay out, gericht op het verhogen van de sales
  • Aanscherpen van contactformulieren
  • Uitgebreide customer journey sessie bij afronding
  • Nieuwe strategische indeling call to action knoppen
  • Indien gewenst, tips voor nieuw design om de webshop een sterkere uitstraling te geven
  • Sneller maken van de webshop indien nodig
Populair

Wil je toch liever zelf aan de slag met het optimaliseren van je webshop? Ook prima natuurlijk! Bedenk alleen wel dat je alleen echte resultaten behaalt als je uitgebreide SEO toepast en je je verdiept in je ideale klant. Toch wel onze hulp nodig? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. We hebben ook een SEO cursus zodat je zelf met de SEO op je webshop aan de slag kunt.

Wil jij ook meer gratis website bezoekers?

Download ons gratis e-book 'hoger in Google in 7 stappen'

Algemeen
UX WEBDESIGNBUREAU DRAWING MONKEY

Design is our way of life