Welke website maakt jouw bedrijfswensen en dromen waar?

Website training; Creëer een winstgevende website binnen 3 maanden

Een website waarmee je minimaal 1 extra vrije dag in de week krijgt door minimaal 3 inkomstenbronnen te automatiseren. Regel een stabiel salaris voor jezelf via je website, elke maand, zodat jij je kunt focussen op leuk werk in je bedrijf. Allemaal mogelijk als jij de simpele stappen uit de training volgt:

 • Extra tevreden klanten omdat jij ze veel meer waarde gaat bieden
 • Terugkerende klanten omdat jij je klantreis aanvult met upsells
 • 50% extra inschrijvers voor je gratis weggever
 • 80% van je handmatige taken geautomatiseerd

Altijd maar ‘aan’ staan

Je bent nu nog onmisbaar in je bedrijf, waardoor je alleen een omzet draait als je zelf dagelijks actief aan het werk bent. Hierdoor sta je altijd ‘aan’ en kun je niet met een gerust hart je mailbox een dagje laten voor wat het is. Met volle focus aan een huidig klantproject werken en daar tegelijkertijd van genieten is ook onmogelijk, omdat je aan het stressen bent over waar je de volgende klanten vandaan gaat halen.

Jij hebt wel een website waar je jaarlijks geld voor betaalt maar die geen geld en dus nieuwe klanten oplevert. Je past regelmatig de teksten en je aanbodpagina’s aan in de hoop dat dit klanten maakt van die enkele bezoekers, maar hebt het gevoel dat dit geen enorm effect heeft. Op het internet lees je wat je zou kunnen doen om meer bezoekers te krijgen maar je snapt niet hoe je dit precies moet uitvoeren op je website, en hoe je klanten kunt maken van je bezoekers.

Maar je mist ook makkelijk te volgen stappen hoe je naast 1:1 klanten meer omzet kunt draaien via je website. Hoe je extra inkomstenbronnen kunt koppelen en hoe dat gewoon blijft draaien ook als jij niet zelf aan het werk bent.

website templates

Een professionele website die met jou meegroeit

Het wordt tijd dat je een professionele website krijgt die meegroeit en doet wat het hoort te doen. De juiste klanten aantrekken waar jij positieve energie van krijgt, met meerdere inkomstenbronnen zodat je elke maand een stabiele omzet hebt. En deze inkomstenbronnen geautomatiseerd zodat je een keer eerder kunt stoppen met werken.

Volg de makkelijk te volgen stappen in mijn website cursus en zorg zelf binnen 3 maanden voor minimaal 3 inkomstenbronnen via je website. Geen extra onnodig werk uitvoeren en daardoor energielekken ervaren, maar alleen sleutelen aan de onderdelen die voor échte groei zorgen. Ik laat jou precies zien welke onderdelen dat zijn en hoe je dat doet.

Met een gerust hart ondernemen en werk kunnen blijven doen waar je passie voor hebt

Je focussen op werk wat je echt leuk vindt om te doen, omdat je website voor inkomsten en meer tijd zorgt.

Aan het einde van de training;

 • Heb jij minimaal 3 inkomstenbronnen draaien via je website, waarbij jouw werkuren niet nodig zijn
 • Blijven jouw bedrijf, je omzet, je klantcontact en randzaken gewoon draaien op dagen dat jij zelf lekker vrij bent
 • Kun je minimaal 1 extra vrije dag per week opnemen omdat je betalingen, facturen en bevestigingsmails via je website lopen
 • Weet jij hoe je elke maand weer aan nieuwe klanten komt, op verschillende manieren
 • Weet je hoe je veel meer websitebezoekers krijgt, die bij jou passen
 • Stel jij de klantreis op je website op zo’n manier in dat je veel meer klanten maakt van bezoekers
 • Ga je je als expert in jouw vakgebied positioneren binnen Google, omdat jij snapt hoe SEO werkt

Inhoud van de training

€ 275 | of € 49 p.m.

Je kunt je opgeven voor een persoonlijke sessie waarin ik je persoonlijk advies geef voor jouw website. Zo heb je de investering al x 3 terugverdiend.

Stap 1
Dive deep in je eigen krachten, talenten en energie. Door de eerste module leer je hoe je je eigen persoonlijkheid in je website verwerkt en daardoor beter passende klanten aantrekt

Stap 2
Een magnetische klantreis instellen zodat je fans maakt van je (potentiële) klanten en ze bij je blijven kopen. Jij gaat leren hoe je je lievelingsaanbod veel meer verkoopt

Stap 3
Je gaat minimaal 3 inkomstenbronnen koppelen aan je website en verwerken in je nieuwe klantreis. 3 manieren die bij je passen, die je geen extra werkuren kosten

Stap 4
Je leert je inkomstenbronnen te automatiseren. En een groot deel van je klantcontact, en een groot deel van je handmatige taken in je bedrijf. Zo houd je meer tijd over voor alles wat je leuk vindt

Ik kreeg zelf 8 uur per week extra vrij door mijn website

Ik weet hoe overweldigend het kan zijn om je eigen bedrijf te starten, succesvol genoeg te zijn om het werk te kunnen blijven doen wat je leuk vind en er ook nog plezier aan te beleven. Er komt zóveel op je af dat je vaak niet weet waar je moet beginnen en hoe je alles af krijgt. Zo zat ik zelf dus ook vóórdat ik mijn eigen website inzette voor het uitvoeren van mijn handmatige taken. Ik had meer tijd nodig om aan sales te kunnen werken, dus zorgde ik dat alles wat veel tijd kostte werd opgepakt door mijn website. Nooit meer handmatig een factuur sturen en deelnemers van mijn cursus die meteen aan de slag kunnen na betaling. Ik hoef daar niet meer tussen te zitten.

Ik kreeg daardoor (en door extra taken te automatiseren) ongeveer 8 uur per week extra tijd, wat ik heb gestoken in passieve inkomstenbronnen. Digitale producten die nu ook via mijn website lopen. En daarnaast nog 3 andere manieren waarop mijn website voor inkomsten zorgt. Je website kan een trouwe business buddy zijn die ook nog eens uitstraalt wie jij bent en waar je voor staat. Er zijn maar weinig tools die zoveel voor jou en je bedrijf kunnen doen. Ik ben nu ongeveer 7 jaar Webdesigner, waarvan 3 jaar fulltime voor mijn eigen bedrijf, en nóg leer ik wekelijks nieuwe dingen. Een website is nooit af, er zijn altijd nieuwe website trends en altijd nieuwe mogelijkheden om uit te breiden en het jezelf makkelijker te maken!

webdesign bureau

Veelgestelde vragen

Zeker! Juist als je nog in het proces zit van alle pagina’s vullen met content, de klantreis bepalen en je aanbod een plek geven, is het handig om de modules vanaf het begin mee te pakken. Dan doe je het meteen goed.

Dan is deze training minder geschikt. Je kunt je natuurlijk al wel inlezen maar het werkt beter als je de stappen uit de modules meteen kunt oppakken en uitvoeren. En dat kan alleen als je iets van een basis hebt staan.

Nee je kunt de training ook volgen als je een website in WIX, Jouwweb of ander systeem hebt gemaakt. De automatiseringen zijn wel voornamelijk gericht op externe systemen die een goede koppeling hebben met WordPress. Dit kan minder goed werken met een ander systeem, houdt hier rekening mee.

Er zit geen fulltime support bij de training maar je kunt vragen stellen in de community zodat je elkaar ook kunt helpen. Ik beantwoord zelf ook dagelijks vragen in de training omgeving.

Deze website training is vooral simpel. Niet te uitgebreid zodat je overwhelmed raakt, maar simpele stappen richting het waarmaken van je grootste wensen voor je bedrijf en website. Door deze training ga je elk hoekje van je website gebruiken en inzetten zodat je klanten aan trekt die echt bij je passen. Ook voor mensen zonder technische kennis is het heel makkelijk uit te voeren en mijn insteek is dan ook om het je zelfs leuk te laten vinden! 

Verder kun je sparren met andere deelnemers in de community, nieuwe samenwerkingen vinden en krijg je de optie om je website 1:1 door mij te laten scannen. Ik geef je dan persoonlijk advies.

Mijn advies is om minimaal 2 uur per week aan je website te werken. Hoe meer, hoe beter. Want op die manier krijg je sneller resultaten. Maar met 2 uur in de week kun je al hele mooie stappen zetten.