Converterende

Website voor tandartsen

Een resultaatgerichte website voor tandartsen waar je makkelijk nieuwe patiënten mee verwelkomt en werft. We verdiepen ons in je doelgroep en zorgen dat de investering in jouw nieuwe website zich snel weer terugverdiend. Want jouw nieuwe website wordt precies ingericht op het verhogen van de bezoekerstevredenheid en het zorgen dat je bezoeker de stappen zet die jij wilt dat ze zetten. Maximale resultaten behalen dus.

Door de ultieme klantreis op je website in te richten, bespaar je enorm op je Marketingkosten. Laat je website voor jou werken door je bezoeker naar de juiste knoppen te leiden. Zo maak je van een bezoeker een nieuwe patiënt. 

Wat heb je nodig? |

Een website voor tandartsen heeft onder andere nodig; een online kalender, planningstool, veilige omgeving voor het bewaren van gegevens, betrouwbare uitstraling voor patiënten met eventuele angst

Een nieuwe website laten maken

Je bent net gestart met je tandartspraktijk en hebt een website nodig, of je bent al een tijdje bezig maar bent niet tevreden met je huidige website. In beide gevallen is het een goed idee om een nieuwe website te laten maken. De eerste vraag die wij stellen is: Wat zijn je doelen voor je nieuwe website? Wij richten je website vervolgens in om deze doelen te behalen.

Daarnaast passen we SEO toe op je website, zodat je goed vindbaar wordt en helpen we je met het schrijven van de juiste teksten.

Bestaande website optimaliseren

Je hebt al een website en bezoekers, maar je merkt dat je er niet het maximale uithaalt. Je hebt niet perse een hele nieuwe website nodig, maar kunt wel een goede upgrade gebruiken. In dit geval is het goed om je bestaande website te optimaliseren. We onderzoeken wie je doelgroep is en hoe jouw website hierop aansluit. Nieuwe formulieren of planningtool nodig? Deze bouwen we voor je.

Met onze specialisatie in User Experience design, leggen wij de focus op je doelgroep. Niet alleen een mooie website maken, maar ervoor zorgen dat die de juiste doelgroep aanspreekt en is ingericht om jouw doelen te behalen.

Hoe doen we dat? Door onder andere je structuur en customer journey (klantreis) aan te scherpen, je teksten aan te scherpen met SEO (zodat je beter gevonden wordt) en ervoor te zorgen dat jouw merk en uitstraling maximaal naar buiten worden gebracht op je website. Een website voor tandartsen heeft een betrouwbare uitstraling nodig, en daar zorgen wij graag voor.

Waarom als tandartspraktijk voor ons kiezen?

01.

Wie ben jij en wat zijn jouw wensen

Als eerste stap leren we graag de tandartspraktijk kennen en stellen we vragen over je wensen en doelen. Dit wordt de basis van je nieuwe website. Jij bent voor, tijdens en na het bouwen volledig in charge.

02.

Wie is jouw doelgroep

Weet je al wie jouw doelgroep is? Wij doen een deepdive zodat we precies weten wat de wensen van deze groep zijn en wat zij verwachten op jouw website. Door onze analyse weten we precies hoe we ze van A naar B op jouw omgeving kunnen krijgen.

03.

Snel je investering terugverdienen

Elke bezoeker die jouw website vroegtijdig verlaat is een gemiste kans. Wij vinden het belangrijk dat jouw website het werk voor je doet en resultaten behaalt. Je maakt zelf de keuze of je voor een lagere investering gaat en achteraf meer kwijt bent aan Marketingkosten en meer tijd kwijt bent aan telefonische vragen. Of je kiest voor een hogere investering waarmee je meteen voor de lange termijn op alle vlakken goed scoort.

Uitstekende website

Resultaatgerichte website met ultieme customer journey en uitgebreide doelgroep analyse
1.695 Excl btw
 • Max 6 pagina's
 • Uitgebreide uitleg over het gebruik van WordPress
 • Doelgroep analyse
 • Uitgebreide formulieren zoals een planningssysteem en inschrijvingsformulieren
 • Customer journey sessie waarbij we samen met jou de website als bezoeker bekijken
 • SEO: keyword analyse en toepassen van de juiste zoekwoorden op alle teksten, voor een goede vindbaarheid
 • Alles geautomatiseerd

Op maat gemaakte website

Een website helemaal afgestemd op jouw praktijk, jouw doelgroep en volledig ingericht op het genereren van nieuwe patiënten en het zorgen voor tevredenheid
3.295 Excl btw
 • Max 10 pagina's
 • Toegang tot eCursus ''website maken'' zodat je zelf toekomstige aanpassingen kunt doen (t.w.v. €395)
 • Uitgebreide doelgroep analyse incl persona's
 • Uitgebreide formulieren zoals een planningssysteem en inschrijvingsformulieren
 • Uitgebreide customer journey sessie waarbij we samen met jou de website als verschillende typen bezoekers bekijken
 • Uitgebreide SEO: keyword analyse, herschrijven teksten, backlinks onderzoek en SEO plan van aanpak voor na het live gaan
 • Alles geautomatiseerd
Stuur ons een mailtje

Wat kunnen we voor jou betekenen?

We reageren altijd binnen twee werkdagen

Algemeen

DRAWING MONKEY

Design is our way of life