WordPress website laten maken

Die sales oplevert en jou meer vrijheid geeft

Een kwalitatieve WordPress website laten maken betekent dat je het geïnvesteerde geld ook weer terug gaat verdienen. Dit kan niet zonder strategie. Daarom vindt er een deep dive plaats in je doelgroep, wie jij bent en waar je bedrijf voor staat en welke doelen je hebt voor je nieuwe website. Deze punten worden vervolgens met elkaar verbonden zodat je ook echt klanten maakt van je bezoekers en dus snel meer omzet kunt draaien.

Wordpress website laten maken

Waarom investeren in een kwalitatieve WordPress website

Maximale resultaten

Je wilt een goede prijs-kwaliteit verhouding. Krijgen waar je voor betaalt en snel goede resultaten zien

Klanten aantrekken

Je bent het zat om constant te moeten zoeken naar nieuwe klanten. Je wilt dat je ideale klant naar jou komt

Zelf de controle houden

Je wilt niet helemaal afhankelijk zijn van een webbouwer, maar ook zelf toekomstige wijzigingen kunnen doorvoeren

Een salesmachine

Je wilt je investering terugverdienen door passief inkomen via je website en meer tijd overhouden

All inclusive

Lijkt het jou leuk om te gaan samenwerken en ben je dus klaar om je website en tegelijkertijd je business naar een higher level te tillen? Dan kun je er zeker van zijn dat jouw nieuwe WordPress website alles krijgt wat het nodig heeft om succesvol te zijn. Daarbij hoort een koppeling met Google Analytics, Google search Console en uiteraard je social media. Daarnaast krijg je bij elk pakket een maand gratis onderhoud na het live gaan van je nieuwe website.

WordPress website pakketten

Premium

Je website als parttime salesmedewerker
3.450
excl btw
 • Max 10 pagina's
 • Doelgroep analyse (t.w.v. €950) Incl persona's
 • Alle soorten contactformulieren
 • Reserverings/boekingssystemen
 • Koppeling nieuwsbrief
 • Uitstekende vindbaarheid door SEO
 • Salesgerichte indeling

Plus

Je website als fulltime salesmedewerker
5.450
excl btw
 • Onbeperkt aantal pagina's
 • Doelgroep analyse (t.w.v. €950) en concurrentie analyse (t.w.v. €650)
 • Alle soorten contactformulieren (incl reserveringssystemen)
 • Koppeling nieuwsbrief en instellen lijsten mailblue of mailchimp
 • Uitstekende vindbaarheid door SEO
 • Salesgerichte indeling en A/B testen
 • Het (SEO) schrijven van alle teksten (t.w.v. €1.500)
Populair

Pro

Helemaal geen omkijken meer naar je website
Maatwerk
 • Onbeperkt aantal pagina's
 • Alles van het Plus pakket
 • Het koppelen van een community
 • Het koppelen van een online cursus
 • Het opstellen en inregelen van een leadfunnel
 • Huisstijl en logo
 • Instellen van doelen in Google analytics

Onze samenwerking

Stap 1

Het is belangrijk om te kijken of er een klik is en een goed gevoel vanuit beide kanten. Daarom vindt er eerst een intake gesprek plaats. Daarin bespreken we je wensen en doelen en weten we meteen of we een goede match zijn.

Stap 2

Je ontvangt een vragenlijst over je doelgroep en je bedrijf. Aan de hand hiervan start het doelgroeponderzoek en kan er alvast een zoekwoordenanalyse gemaakt worden voor de woorden waarop jij straks gevonden gaat worden in Google. Door het doelgroeponderzoek wordt duidelijk wie jouw ideale klant precies is; wat triggert diegene, hoe leest hij/zij een website en welke problemen spelen er op het gebied van jouw product of dienst.

Stap 3

Het bouwen van je WordPress website gaat van start! Dit proces duurt ongeveer 4 tot 6 weken, afhankelijk van het pakket dat je hebt gekozen. In die weken heb je uiteraard tijd om zoveel feedback als je wilt te geven. Het belangrijkste is dat jij er een goed gevoel bij hebt en 100% tevreden bent bij het live gaan van je nieuwe WordPress website. Bij afronding krijg je video’s met uitleg toegestuurd zodat je zelf ook aanpassingen kunt maken. 

Een lage investering zorgt voor lage resultaten.. Een low budget website zal je niet zoveel opleveren. Ook levert niets doen je uiteraard helemaal niks op. Dus, ben jij klaar om next level te gaan en je ideale klant écht goed te leren kennen? Lees hieronder dan wat het je op kan leveren.

Over eerder gemaakte WordPress websites

wordpress website laten maken

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt het voordat mijn nieuwe website live gaat

Kies je voor het Premium pakket? Dan staat je WordPress website binnen 2 weken live. Een website van het plus pakket binnen 4 weken, en als je een op maat gemaakte offerte hebt aangevraagd met extra functionaliteiten ben je binnen 2 maanden live. Het ligt wel aan hoe snel jij zelf feedback geeft tussendoor.

Waarom kan ik hier alleen een WordPress website laten maken?

Een WordPress website laten maken zorgt ervoor dat jij je investering weer gaat terug verdienen. Dat komt omdat WordPress veel meer mogelijkheden heeft dan andere CMS’en en het ook nog eens heel gebruiksvriendelijk is. Hierdoor kun jij na het live gaan makkelijk zelf ook aanpassingen doorvoeren.

Zit er onderhoud van de nieuwe website in de prijs inbegrepen?

Bij elk pakket krijg je 2 maanden gratis onderhoud waarbij al je plugins worden geupdatet en er een check wordt gedaan op overige onderdelen. Na deze 2 maanden kun je gebruikmaken van een strippenkaart. Hier wordt je over geïnformeerd zodra je een website offerte aanvraagt.

Hoe verloopt het contact zodra ik akkoord geef op de offerte?

Je krijgt een vragenlijst toegestuurd en zodra je deze retour stuurt, wordt de doelgroepanalyse uitgevoerd. Na elke belangrijke stap krijg je een melding. Na de doelgroepanalyse, SEO analyse en tussen het bouwen van je website door. Dit zijn dan ook momenten waarop jij je feedback kunt geven. Bij afronding van je nieuwe website plannen we een call in om alles door te nemen en te kijken of je 100% tevreden bent.

Stuur een e-mail!

Heb je nog een vraag? Stuur dan een mailtje. Je krijgt altijd binnen twee werkdagen een reactie.

Algemeen
UX WEBDESIGNBUREAU DRAWING MONKEY

Design is our way of life