Welke website maakt jouw bedrijfswensen en dromen waar?

WORDPRESS WEBSITE LATEN MAKEN DIE AL NA EEN BLIK VAN JE BEZOEKER ZORGT VOOR VERBINDING

Voor meer nieuwe leuke klanten en meer tijd

Heb jij een bedrijf waar je met hart en ziel aan werkt, die een website verdient die met jou meegroeit? Eentje die de passie uitstraalt die jij voor je bedrijf en je werk voelt, en die voor een instant connectie met je bezoeker zorgt? Gun het jezelf een ijzersterke WordPress website te laten maken die op een out of the box manier laat zien hoe uniek jij en jouw bedrijf zijn. Die soepel en organisch voor (veel) meer leuke nieuwe klanten en dus sales zorgt, waar je zelf weinig voor hoeft te doen.

”Strength is a matter of a made up mind”

wordpress website laten maken

EEN WORDPRESS WEBSITE (LATEN) MAKEN HOEFT GEEN STRUGGLE TE ZIJN

Jij wilt een website die jou uitstraalt

Een WordPress website maken leek appeltje eitje, maar het lukt niet om er eentje te maken die de kwaliteit van jouw werk uitstraalt. Diep van binnen weet je, ik verdien een website die mijn kracht en energie overbrengt.

Je gunt jezelf meer dan een 'prima' website

Je voelt je beperkt qua kennis en je hebt tot nu toe gekozen voor een ‘prima’ website. Jouw bedrijf is daarentegen veel meer dan prima, dus is het tijd dat je website hierbij matcht.

Jij wilt jouw tijd in je klanten steken

Er gaat nu te veel tijd en energie zitten in het uitzoeken hoe je een sterke website in elkaar zet, waardoor je website je nu buikpijn geeft. Al je gebruikte systemen aan elkaar koppelen zou fijn zijn, maar je hebt geen idee hoe. Dit moet makkelijker kunnen.

Jij wilt gewoon meer geld verdienen

De enige manier waarop je nu mensen op je website krijgt is als je ze er zelf heen stuurt. Maar jij wil graag je website zichtbaar maken en op een simpele manier meer geld verdienen.

HET KAN ALLEMAAL ZÓVEEL SOEPELER

NIEUWE KLANTEN

Bij jezelf afvragen wanneer iemand klant wordt na het zien van je website in plaats van óf ze klant worden. Je bezoeker kan in een split second zien en vooral ook voelen dat het een no brainer is dat jij de enige échte optie bent

MEER VRIJE TIJD IN JE BEDRIJF

Alles automatiseren zodat je WordPress website jouw taken uitvoert en je veel minder handmatig hoeft te doen in je bedrijf. Denk aan je blogs, social media posts, planning, project management etc.

EEN GEVOEL OPWEKKEN

Je twijfelt of je wel de juiste woorden gebruikt in je teksten, maar met de juiste kleurcombinaties kun je een gevoel opwekken. Waarmee je de klanten aantrekt die bij jou horen

MAGNETISCHE MARKETING

Je bent trots op wat jou, jou maakt, maar je wilt dit ook laten zien op je website. Geen statische pagina’s maar out of the box elementen en visuals die niemand anders heeft. Weg met de standaard templates en plaatjes. Écht gezien worden door je bezoeker. Dit zorgt voor magnetische marketing.

wordpress website laten maken

WORDPRESS WEBSITE PAKKETTEN

Wil je alleen een basic WordPress website met een nieuw design? Dan is de investering vanaf 1995 euro. 

PREMIUM

1190 excl btw per maand | 3 maanden
Of 2 betalingen van 1775 excl btw | 1 betaling 3525 excl btw
 • Kleurentest, rapport en moodboard
 • Max 8 pagina's. € 99 excl btw per extra pagina
 • Alle soorten contactformulieren (excl test of quiz)
 • Koppeling nieuwsbrief (excl instellen e-mailmarketing)
 • Basic SEO
 • Salesgerichte indeling
 • Affiliate Marketing systeem
 • Teksten geoptimaliseerd
 • Minimaal 3 inkomstenstromen gekoppeld aan de website (die we samen gaan bepalen. Ik kijk wat bij jouw bedrijf past)

Website live: Na 2 maanden

Exclusief: Domeinnaam, hosting, evt betaalde plugins, onderhoud

PLUS

1760 excl btw per maand | 3 maanden
Of 2 betalingen van 2630 excl btw | 1 betaling van 5245 excl btw
 • Alles uit het Premium pakket
 • Max 12 pagina's. € 99 excl btw per extra pagina
 • + Reserveringssystemen
 • + Uitgebreidere SEO incl 5 blogs
 • + Opzetten en koppelen van Notion incl +/- 10 pagina's
 • + Teksten geoptimaliseerd
 • + Lanceringsplan
 • + Shop met max 10 producten

Website live: Na 2-3 maanden

Exclusief: Domeinnaam, hosting, evt betaalde plugins, onderhoud

ONZE SAMENWERKING

Stap 1

Het is belangrijk om te kijken of er een klik is en een goed gevoel vanuit beide kanten. Daarom vindt er eerst een intake gesprek plaats. Daarin bespreken we je wensen en doelen en weten we meteen of we een goede match zijn.

Stap 2

Je ontvangt een vragenlijst over je doelgroep en je bedrijf, en je vult mijn kleurenpersoonlijkheidstest in. Tijdens onze eerste sessie gaan we mindmappen om ervoor te zorgen dat jij minimaal 3 inkomstenbronnen gekoppeld krijgt aan je nieuwe website. Ik heb nu een goed beeld van jou en je bedrijf en ga vervolgens aan de slag met je eerste 3 concepten. Jij kiest je favoriet uit en gaat van start met je teksten schrijven en foto’s kiezen. 

Stap 3

Het bouwen van je WordPress website gaat van start! Dit proces duurt ongeveer 4 tot 8 weken, afhankelijk van het pakket dat je hebt gekozen. In die weken heb je uiteraard tijd om feedback te geven. Het belangrijkste is dat jij er een goed gevoel bij hebt en 100% tevreden bent bij het live gaan van je nieuwe WordPress website. Bij afronding krijg je video’s met uitleg toegestuurd zodat je zelf ook aanpassingen kunt maken. 

Een lage investering zorgt voor lage resultaten.. Een low budget website zal je niet zoveel opleveren. Ook levert niets doen je uiteraard helemaal niks op. Dus, ben jij klaar om next level te gaan en je ideale klant écht goed te leren kennen? Lees hieronder dan wat het je op kan leveren.

OVER HET LATEN MAKEN VAN EEN WORDPRESS WEBSITE

wordpress website laten maken
Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt het voordat mijn nieuwe WordPress website live gaat

Kies je voor het Premium pakket? Dan staat je WordPress website binnen 2-3 maanden live. Een website van het plus pakket binnen 4 maanden. Het ligt wel aan hoe snel jij zelf feedback geeft tussendoor.

Waarom kan ik hier alleen een WordPress website laten maken?

Een WordPress website laten maken zorgt ervoor dat jij je investering weer gaat terug verdienen. Dat komt omdat WordPress veel meer mogelijkheden heeft dan andere CMS’en en het ook nog eens heel gebruiksvriendelijk is. Hierdoor kun jij na het live gaan makkelijk zelf ook aanpassingen doorvoeren.

Zit er onderhoud van de nieuwe website in de prijs inbegrepen?

Bij elk pakket krijg je 2 maanden gratis onderhoud waarbij al je plugins worden geupdatet en er een check wordt gedaan op overige onderdelen. Na deze 2 maanden kun je gebruikmaken van een strippenkaart. Hier wordt je over geïnformeerd zodra je een website offerte aanvraagt.

Hoe verloopt het contact zodra ik akkoord geef op de offerte?

Je krijgt een vragenlijst toegestuurd en zodra je deze retour stuurt, wordt de doelgroepanalyse uitgevoerd. Na elke belangrijke stap krijg je een melding. Na de doelgroepanalyse, SEO analyse en tussen het bouwen van je website door. Dit zijn dan ook momenten waarop jij je feedback kunt geven. Bij afronding van je nieuwe website plannen we een call in om alles door te nemen en te kijken of je 100% tevreden bent.

Stuur een e-mail!

Heb je nog een vraag? Stuur dan een mailtje. Ik probeer je binnen twee werkdagen een reactie te sturen.